Το νέο Nissan X-Trail ξεκινά την εμπορική του καριέρα

Με πλούσια επίπεδα εξοπλισμού, προηγμένες τεχνολογίες και δυναμικές επιδόσεις το νέο Nissan X-Trail λανσαρίστηκε στην Ιαπωνία. Σύντομα και στην Ελλάδα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan X-Trail 2022 e-Power

Από το ντεμπούτο της πρώτης γενιάς το 2000, το X-Trail κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στα μοντέλα της κατηγορίας του σημειώνοντας από τότε εξαιρετικές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. H Nissan συνέχισε να εξελίσσει το X-Trail, με την τελευταία, ολοκαίνουργια γενιά να είναι με διαφορά η πιο προηγμένη μέχρι σήμερα.

Το X-Trail τέταρτης γενιάς διατηρεί τη φιλοσοφία του «σκληροτράχηλου» από το μοντέλο πρώτης γενιάς, με ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα και τα συνδυάζει αυτά με το προηγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης e-Power δεύτερης γενιάς αλλά και την τεχνολογία 4κίνησης e-4ORCE.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το υβριδικό Nissan Qashqai των 190 ίππων (+τιμές)

Το X-Trail είναι εξοπλισμένο με το σύστημα e-Power, το οποίο διαθέτει βελτιωμένη ισχύ, ομαλότητα και ησυχία έναντι της πρώτης γενιάς. Ο βενζινοκινητήρας του συστήματος, ο πρώτος κινητήρας μεταβλητής αναλογίας συμπίεσης μαζικής παραγωγής στον κόσμο, χρησιμεύει ως γεννήτρια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που τροφοδοτεί τους ηλεκτρικούς κινητήρες του. Ο συνδυασμός του e-Power και του κινητήρα VC-Turbo προσφέρει μια ισχυρή οδηγική εμπειρία και απαράμιλλη ησυχία, διατηρώντας παράλληλα υψηλή απόδοση ως προς την κατανάλωση καυσίμου, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία.

Παράλληλα, το e-Pedal Step μειώνει την ανάγκη για πάτημα του πεντάλ του φρένου, προσφέροντας επιβράδυνση όταν σηκωθεί το πόδι από το πεντάλ γκαζιού. Η συγκεκριμένη λειτουργία παρέχει μια πιο ομαλή οδήγηση στους δρόμους της πόλης, σε ολισθηρές επιφάνειες και σε κατηφόρες, απαλλάσσοντας τον οδηγό από το στρες.

Διαβάστε επίσης: Η Άννα Ντουντουνάκη με το νέο Nissan Qashqai

Το 4WD X-Trail είναι εξοπλισμένο με το e-4ORCE, το οποίο ενσωματώνει τις τεχνολογίες ηλεκτρικής πρόωσης και ελέγχου 4κίνησης της Nissan με την τεχνολογία chassis-control, για ένα τεράστιο “άλμα” στην επιτάχυνση, στις στροφές και στην πέδηση. Το e-4ORCE αυξάνει την οδηγική απόδοση και την αυτοπεποίθηση σε μια μεγάλη ποικιλία οδοστρωμάτων, παρέχοντας παράλληλα μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία εν κινήσει.

Το νέο X-Trail φέρει μια μεγάλη γκάμα τεχνολογιών ασφαλείας που υποστηρίζουν την οδήγηση σε διάφορες συνθήκες. Το Nissan Safety Assist 360 χρησιμοποιεί κάμερες, ραντάρ και σόναρ για να παρακολουθεί συνεχώς το περιβάλλον του οχήματος και μπορεί να λάβει μέτρα ασφαλείας εάν είναι απαραίτητο. Ένα προσαρμοζόμενο σύστημα προβολέων LED επιτρέπει τη χρήση της μεγάλης σκάλας, σε συνδυασμό με τη μεσαία σκάλα, για να φωτίζει τις γύρω περιοχές, ακόμη και όταν υπάρχουν οχήματα που προηγούνται ή έρχονται από απέναντι.

Παράλληλα το Navi-link έχει προστεθεί στο ProPILOT, την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης της Nissan που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε αυτοκινητόδρομο σε κυκλοφορία μίας λωρίδας. Το ProPILOT με Navi-link μειώνει την συχνότητα των χειρισμών του οδηγού, υποστηρίζοντας τις αλλαγές ταχύτητας του οχήματος σύμφωνα με τα εκάστοτε όρια ταχύτητας, ενώ υποστηρίζει και την επιβράδυνση στις στροφές. Μπορεί επίσης να αναλάβει τα ηνία κατά το παρκάρισμα.

Το ολοκαίνουργιο X-Trail, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και με το κινητήριο σύνολο e-Power, αλλά και με το σύστημα 4κίνησης e-4ORCE, από το ερχόμενο φθινόπωρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.