Το νέο “όπλο” των 666 ίππων στην Ιταλική Αστυνομία – Δείτε την αποστολή του

Μην φαντάζεστε καταδιώξεις, η αποστολή αυτού του περιπολικού με τους 666 ίππους είναι εντελώς διαφορετική! Δείτε για ποιον λόγο αποκτήθηκε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Urus

Η συνεργασία της Lamborghini με την ιταλική “Polizia di Stato” είναι γνωστή και έχει συμπληρώσει πλέον 20ετία. Πρόσφατα, στη Ρώμη πραγματοποιήθηκε μία τελετή παράδοσης της Lamborghini Urus Performante με τα χρώματα της Ιταλικής Αστυνομίας. Ώρα να την γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Η συνεργασία μεταξύ της Automobili Lamborghini και της Ιταλικής Αστυνομίας ξεκίνησε το 2004 και η Urus Performante είναι το έκτο μοντέλο που μπαίνει στον στόλο της Αστυνομίας Αυτοκινητοδρόμων. Το πανίσχυρο SUV, μαζί με μία Huracan LP610-4, θα χρησιμοποιηθεί για ειδικές αποστολές, συμπεριλαμβανομένης της επείγουσας ιατρικής μεταφοράς οργάνων και πλάσματος.

 


“Το γεγονός ότι τα αυτοκίνητά μας χρησιμοποιούνται σε κρίσιμες καταστάσεις για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών, δεν μπορεί παρά να κάνει εμένα και όλη την εταιρεία περήφανους. Αυτές οι πρωτοβουλίες, που μας φέρνουν μεγάλη ικανοποίηση, καταδεικνύουν τους έμφυτους στενούς δεσμούς μας με την Ιταλία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini.

Την εξωτερική εμφάνιση της Lamborghini Urus Performante ανέλαβε το τμήμα Lamborghini Centro Stile, ενώ αρκετές προσθήκες έχουν γίνει και στο εσωτερικό. Ενδεικτικά, στον χώρο αποσκευών έχει τοποθετηθεί απινιδωτής, αλλά και ένα φορητό ψυγείο για τη μεταφορά οργάνων, που περιλαμβάνει οθόνη και καταγραφικό δεδομένων για τη συνεχή παρακολούθηση της εσωτερικής θερμοκρασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Lamborghini Urus Performante εξοπλίζεται με κινητήρα V8 twin-turbo που αποδίδει 666 ίππους και 850 Nm ροπής από τις 2.300 έως τις 4.500 σ.α.λ., εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0 έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,3 δλ. και τελική ταχύτητα 306 χλμ./ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.