Το νέο Renault Trafic Van σύντομα στην Ελλάδα

Σύντομα και στην ελληνική αγορά θα βρίσκεται το ανανεωμένο Renault Trafic Van, το οποίο έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του επαγγελματία πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Trafic Van σύντομα στην Ελλάδα

Το Renault Trafic Van είναι ένα από τα πλέον μοσχοπουλημένα μοντέλα της κατηγορίας του με περισσότερα από 2,2 εκατ. μονάδες παγκοσμίως από το 1980 μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Το Renault 5 γίνεται 51 ετών!

Έπειτα και από τις αναβαθμίσεις που δέχτηκε από την Renault το Trafic Van εκσυγχρονίστηκε σε πολλούς τομείς. Η νέα σχεδίαση εμπρός και τα full LED φωτιστικά σώματα συμβάλλουν στην εκσυγχρονισμένη σχεδίαση και ενσωματώνουν την γνώριμη φωτιστική υπογραφή των Γάλλων σχήματος “C”.


Στο εσωτερικό, η καμπίνα έχει ανασχεδιαστεί πλήρως με την Renault να κάνει λόγο για προσεγμένο φινίρισμα και επίπεδο εξοπλισμού που συγκρίνεται με αυτό ενός επιβατικού αυτοκινήτου. Στην πλευρά του οδηγού, υπάρχει μία έγχρωμη οθόνη TFT 4,2 ιντσών μέσα στον πίνακα οργάνων, ενώ νέα είναι το τιμόνι και ο επιλογέας των ταχυτήτων.

Διαβάστε επίσης – Επίσημο: Αυτό είναι το ανανεωμένο Renault Clio

Στο νέο Trafic Van η συνολική χωρητικότητα των αποθηκευτικών χώρων φτάνει τα 88 λίτρα (19,7 λίτρα στην κεντρική κονσόλα, 14,6 λίτρα στις πόρτες και 54 λίτρα κάτω από την έδρα του καθίσματος). Σε ορισμένες εκδόσεις, το ντουλαπάκι έχει αντικατασταθεί από το συρτάρι “EasyLife”, του οποίου ο έξυπνος μηχανισμός ανοίγματος διευκολύνει πολύ τον οδηγό να έχει πρόσβαση σε ένα χώρο 6,6 λίτρων.

Παράλληλα το επαγγελματικό μοντέλο της Renault διατηρεί και το “κινητό γραφείο” που πρώτο προσέφερε στην κατηγορία. Με την αναδίπλωση του μεσαίου καθίσματος, η πλάτη του μετατρέπεται σε γραφείο (με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης σημειώσεων), ή τραπέζι που χρησιμοποιείται στα μεσημεριανά διαλείμματα.

Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, στο ταμπλό του νέου Trafic Van ενσωματώνεται το σύστημα πολυμέσων Renault Easy Link με οθόνη αφής 8 ιντσών, με ή χωρίς ενσωματωμένη πλοήγηση. Το Renault Easy Link προσφέρει δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης για το συγχρονισμό με Android Auto και Apple CarPlay.

Το νέο Trafic Van αποτελεί σημείο αναφοράς στην αγορά και εξακολουθεί να προσφέρει τον κορυφαίο, σε μήκος, χώρο φόρτωσης, ευκολία διαμόρφωσης και πολλές επιλογές εξατομίκευσης. Προσφέρεται με δύο επιλογές μήκους στα 5,08 και 5,48 μ. και σε δύο ύψη 1,967 και 2,498 μέτρα. Παράλληλα ο όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 5,8 έως τα 8,9 κ.μ., ενώ το μήκος του φτάνει έως και τα 4,15 μέτρα.

Οι βελτιώσεις που έκανε η Renault στο Trafic Van συνεχίζονται και κάτω από το καπό με τος δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου dCi να παρουσιάζεται ισχυρότερο σε σχέση με πριν έως και 15 ίππους, ανάλογα με την έκδοση. Το μοτέρ είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις ισχύος 110, 130 και 150 ίππων με τις δύο πρώτες να συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ η ισχυρότερη μπορεί να συνδυαστεί και με αυτόματο EDC κιβώτιο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.