Το νέο SUV της Honda “πάτησε” Ελλάδα – Δείτε πόσο κοστίζει

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις και με ισχύ 204 ίππων! Γνωρίστε το νέο μοντέλο της Honda που έφτασε στην χώρα μας και ασφαλώς πόσο κοστίζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda e:Ny1

To πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό, compact SUV της ιαπωνικής εταιρείας έφτασε στην χώρα μας. Πάμε να γνωρίσουμε πιο αναλυτικά το Honda e:Ny1 και ασφαλώς να δούμε πόσο κοστίζει μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.

Το νέο Honda e:Ny1 είναι το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της μάρκας για την Ευρώπη και βασίζεται στην πλατφόρμα υψηλών επιδόσεων e:N Architecture F με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Διαθέτει νέο λογότυπο και γραμματοσειρά που εισάγουν μία νέα ταυτότητα τόσο για το ίδιο, όσο και για όλα τα μελλοντικά ευρωπαϊκά ηλεκτρικά οχήματα. Οι διαστάσεις του είναι παρόμοιες με του HR-V. Πιο συγκεκριμένα, το ύψος αγγίζει τα 1.584 χλστ., το πλάτος τα 1.790 και το μήκος τα 4.387 χλστ. Νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών (στάνταρ σε όλη την γκάμα).

Αναφορικά με το εσωτερικό, στο ταμπλό δεσπόζει μια μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 15,1”, η οποία παρέχει πρόσβαση στα μενού του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μέσω μιας νέας διεπαφής χωρισμένης σε ζώνες, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το νέο μοντέλο. Μαζί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”, η οθόνη αποτελεί την επιτομή της καθαρής και απέριττης σχεδιαστικής φιλοσοφίας του εσωτερικού. Οι εκδόσεις Advance διαθέτουν κομψές ραφές με μοναδικό μοτίβο, ενώ τα καθίσματα της έκδοσης Elegance διατίθενται μόνο σε μαύρο χρώμα, που συμπληρώνει το ανοιχτό γκρι της οροφής. Αναφορικά με τους χώρους, με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση, το e:Ny1 έχει μέγιστη χωρητικότητα 361 λίτρων, η οποία αυξάνεται στα 1.176 λίτρα όταν είναι φορτωμένο μέχρι την οροφή.

Με κινητήρα 204 ίππων
Το νέο μοντέλο της Honda τροφοδοτείται από έναν υψηλών επιδόσεων ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει ισχύ 204 ίππων και διαθέτει εξαιρετική αποδοτικότητα που φτάνει 92%, παράγοντας ροπή έως 310 Nm. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 7,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα του e:Ny1 είναι 160 km/h με τη χρήση περιοριστή. Όσο για την αυτονομία, η μπαταρία χωρητικότητας 68,8 kWh παρέχει αυτονομία 412 χλμ.(WLTP) και ταχεία φόρτιση από το 10% στο 80% σε περίπου 45 λεπτά.

Η τιμή με το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά”
Το νέο Honda e:Ny1 διατίθεται πλέον στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις, Elegance και Advance, και η τιμή του ξεκινά από 45.900 ευρώ συμπεριλαμβανόμενής της κρατικής επιδότησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.