Το νέο Toyota Hilux στα χέρια του Fernando Alonso (+video)

Ο Fernando Alonso είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο Toyota Hilux σε έκδοση προπαραγωγής και μοιράζεται μαζί μας τις εντυπώσεις του από αυτό.

Βρείτε μας στο

Το ευρύ κοινό έμαθε τον Fernando Alonso από τις επιτυχίες του στην Formula 1. Πλέον όμως ο Ισπανός πιλότος έχει εμπειρία και από την πιο σκληροτράχυλη μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα στο Ράλι Ντακάρ. Αυτός είναι και ο λόγος ο οποίος η Toyota έδωσε σε αυτόν και στον Marc Coma την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα πρωτότυπο προπαραγωγής του νέου Toyota Hilux.

Δείτε ακόμη: Όταν οι Ιάπωνες βελτιώνουν το Toyota Hilux

Το νέο Toyota Hilux εφοδιάζεται με νέο μοτέρ 2.8 λίτρων και νέα γεωμετρία ανάρτησης, ενώ σύμφωνα με την ίδια τη μάρκα θα παραμένει πιστό στις αρχές που το καθιέρωσαν που δεν είναι άλλες από αυτές της ποιότητας, της ανθεκτικότητας και της αξιοπιστίας. Δείτε εδώ το νέο Toyota Hilux σε επίσημες εικόνες και video.

Μετά τη δοκιμή σε μια δύσκολη ειδική διαδρομή με χαλίκι και χώμα, σχεδιασμένη για αυτοκίνητα ράλι, ο Alonso είπε: «το Hilux είναι ένα εμβληματικό μοντέλο και πάντα ήμουν οπαδός αυτού του αυτοκινήτου. Όταν είδα για πρώτη φορά το νέο Hilux, φαινόταν εντυπωσιακό. Ήταν ωραίο να δοκιμάσουμε το νέο μοντέλο σε ένα δύσκολο περιβάλλον, σε μια διαδρομή ράλι και να το πιέσουμε στα όρια. Ο νέος κινητήρας 2.8 λίτρων συμπεριφέρεται πολύ καλά και η νέα ανάρτηση είναι υπέροχη. Ακόμα κι αν πιέσετε το Hilux στο όριο, η άνεση παραμένει εκεί. Νομίζω ότι το νέο Hilux θα είναι ανίκητο”.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr