Όταν οι Ιάπωνες βελτιώνουν το Toyota Hilux!

Ο ιαπωνικός οίκος Wald International πήρε το Toyota Hilux και το μετέτρεψε σε ένα επιβλητικό όχημα που προκαλεί τρόμο στο πέρασμά του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα projects που βασίζονται στο σκληροτράχηλο Toyota Hilux, όπως αυτό της TRD. Το συγκεκριμένο όμως μας έρχεται από τον ιαπωνικό οίκο Wald International και είναι η προσωποποίηση της υπερβολής.

Ονομάζεται Toyota Hilux Black Bison Edition και εκφράζει τον πιο άγριο χαρακτήρα του συγκεκριμένου μοντέλου. Είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα και διαθέτει ένα «μεγαλόσωμο» bodykit που αυξάνει το πλάτος κατά 55 χιλιοστά. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση. Πατάει σε ζάντες αλουμινίου Jarret 1PC, που στην πιο υπερβολική τους εκδοχή φτάνουν έως και τις 22 ίντσες, ενώ εξοπλίζεται με off-road ελαστικά.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Suzuki Jimny όπως δεν το έχουμε ξαναδεί

Στην οροφή υπάρχουν led φωτιστικά σώματα που υποδηλώνουν ότι το Toyota Hilux Black Bison Edition τροποποιήθηκε για περιπετειώδεις διαδρομές. Ομοίως, στον εμπρός προφυλακτήρα υπάρχει άλλο ένα ζευγάρι led σωμάτων, πάνω από την προστατευτική ποδιά.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι απολήξεις των εξατμίσεων έχουν τοποθετηθεί στο πλαϊνό μέρος του ιαπωνικού pick-up. Βέβαια, το πιο επιβλητικό χαρακτηριστικό του είναι οι τεράστιοι αεραγωγοί πάνω στο καπό.

Ο βελτιωτικός οίκος δεν έχει δημοσιεύσει κάποιον τιμοκατάλογο, ώστε να υπολογίσουμε πόσο κοστίζει αυτή η μεταμόρφωση. Ωστόσο, στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε το σύνολο των εξαρτημάτων που δημιουργούν την πιο επιβλητική μετατροπή στην όγδοη γενιά του Toyota Hilux.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.