Το νέο Suzuki Jimny όπως δεν το έχουμε ξαναδεί

Το νέο Suzuki Jimny αποδεικνύεται αρκετά περιζήτητο και όπως είναι λογικό δεν έχει αφήσει αδιάφορες τις εταιρείες βελτίωσης. Ας δούμε την πρόταση της Wald International για αυτό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο βελτιωτικός οίκος Wald International, εξ Ιαπωνίας ορμώμενος, μας έχει δώσει κατά καιρούς μερικά εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να τον αφήσει ασυγκίνητο και το ολοκαίνουργιο Suzuki Jimny, ένα αυτοκίνητο το οποίο ξεπουλάει και στην Suzuki δεν προλαβαίνουν τη ζήτηση.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, ο βελτιωτικός οίκος Wald International, φρόντισε να μας παρουσιάσει ένα Suzuki Jimny με… διαφορετική προσωπικότητα, πιο άγρια και… σκοτεινή από αυτή που ξέραμε μέχρι σήμερα. Το Suzuki Jimny Black Bison Edition, όπως το ονομάζει ο ίδιος, βασίζεται στην ιαπωνική έκδοση του μικρού off road η οποία φέρει την ονομασία Sierra και έχει να επιδείξει αρκετές εμφανισιακές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η νέα μάσκα σε μαύρο χρώμα με κάθετες γρίλιες, ενώ ανασχεδιασμένος είναι και ο προφυλακτήρας με επιθετικότερη εμφάνιση, στοιχεία LED και κόκκινες λεπτομέρειες. Το καπό πλέον έχει μαύρο χρώμα (σε αντίθεση με το γκρι χρώμα του αμαξώματος), ενώ διαθέτει δύο εισαγωγές αέρα και φώτα στις άκρες του.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι λιγότερο έντονες και περιορίζονται στον επίσης ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και την στην αεροτομή οροφής σε μαύρο χρώμα. Το παζλ των αλλαγών ολοκληρώνεται από τις νέες ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα με κόκκινο περίγραμμα και από την μπάρα οροφής με δύο LED φώτα εκατέρωθεν.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]