Το νέο Volvo ΕX30 πάτησε Ελλάδα!

Το νέο πλήρως ηλεκτρικό Volvo EX30 είναι το απόσταγμα της τεχνολογίας της μάρκας σε ένα μικρότερο μέγεθος και έχει το μικρότερο αποτύπωμα CO2 από οποιοδήποτε αυτοκίνητο Volvo μέχρι σήμερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το EX30 είναι το πρώτο μικρό premium SUV της Volvo, η οποία επεκτείνει τη -συνεχώς αναπτυσσόμενη- πρότασή της στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, σε τέσσερα μοντέλα.

Στοχοθεσία
Καθώς η αγορά κινείται γρήγορα προς την πλήρη ηλεκτροκίνηση, σύμφωνα με την Volvo, το EX30 θα την βοηθήσει να καταλάβει την αυξανόμενη ζήτηση για πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία (B-SUV).

Πλεονεκτήματα
Η ελκυστική τιμή του EX30 – η οποία ξεκινά από 37.572 ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το όφελος κρατικής επιδότησης– σημαίνει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να αποκτούν ένα premium πλήρως ηλεκτρικό SUV σε παρόμοια τιμή με ένα αντίστοιχο με κινητήρα εσωτερικής καύσης.


«Το πλήρως ηλεκτρικό EX30 μπορεί να είναι το μικρότερο SUV μας, αλλά είναι μεγάλη υπόθεση για τους πελάτες μας και μεγάλη υπόθεση για εμάς ως εταιρεία», δήλωσε ο Jim Rowan, διευθύνων σύμβουλός μας. Η τιμή, σε συνδυασμό με το ότι το ΕΧ30 προσφέρει όλα όσα αναζητεί ένας πελάτης από ένα Volvo αλλά σε μικρότερη συσκευασία, είναι τα δύο βασικά πλεονεκτήματα του μοντέλου στην εμπορική του πορεία. Όπως κάθε Volvo, είναι ένα προϊόν που είναι ασφαλές και έχει σχεδιαστεί γύρω από τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους.

Design
Το EX30 ενσωματώνει όλες τις σχεδιαστικές τάσεις της Volvo σε μικρότερη μορφή. Το μακρύ μεταξόνιο, οι μεγάλοι τροχοί και οι ίσιες προεξοχές φέρνουν ισορροπία και φινέτσα στο εξωτερικό. Είναι ευδιάκριτα ηλεκτρικό, με κλειστή μάσκα, ψηφιακούς προβολείς σε στυλ Thor’s Hammer, ενώ πέντε εξωτερικά χρώματα του δίνουν χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Εσωτερικό
Η αλήθεια είναι ότι παντού συναντάς φυσικά, ανακυκλωμένα και πιστοποιημένα υλικά. Όταν οι σχεδιαστές μας δημιούργησαν το εσωτερικό του SUV Volvo EX30, επέλεξαν υλικά που δημιουργούν εντυπώσεις που διαρκούν. Υλικά από φυσικούς, ανακυκλωμένους και ανανεώσιμους πόρους. Υλικά που τα αισθάνεστε ωραία και είναι ωραία. Σε συνδυασμό με το design, αυτό εκφράζει τις αξίες και τις σκανδιναβικές ρίζες της εταιρείας μας.

Για την Volvo αυτή είναι η νέα ερμηνεία της πολυτελείας που σημαίνει ότι το υπερβάλλον συμβατικό ύφασμα δίνει τη θέση του στην ανακύκλωση και στο σύγχρονο υλικό Nordico.

Οι επενδύσεις από Nordico, που δημιουργήθηκε από υφάσματα φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά, όπως τα πλαστικά μπουκάλια PET, καθώς και από πολυμερή με βιολογική βάση από δάση στη Σουηδία και τη Φιλανδία, θέτουν ένα νέο πρότυπο για την premium εσωτερική σχεδίαση. Μάλιστα η πυκνή ύφανση των υφασμάτων γίνεται προσπάθεια να παραπέμπει σε κορυφές και κοιλάδες, δηλαδή ένα τοπίο σε μικρογραφία.

Μαζί με τις πιστοποιημένες κατά FSC ξύλινες επιφάνειες της καμπίνας και τις μοκέτες που αποτελούνται εν μέρει από αναγεννημένο πολυαμίδιο, αυτές οι επιλογές στα υλικά εξασφαλίζουν ότι το Volvo EX30 περιέχει σχεδόν 50 κιλά ανακυκλωμένων πλαστικών και υλικών με βιολογική βάση – τη μεγαλύτερη ποσότητα μη πρωτογενών υλικών που προέρχονται από ορυκτά στην γκάμα των αυτοκινήτων μας.

Ολοκληρώνοντας να σημειώσουμε ότι το Volvo EX30 δίνει ακόμη την δυνατότητα να εξατομικεύει κάποιος το εσωτερικό του, επιλέγοντας μεταξύ επτά διαφορετικών επιλογών.

Την ενημέρωση αναλαμβάνει ένα νέο σύστημα infotainment με ψηφιακή οθόνη 12,3’’ και πρωτόκολλο επικοινωνίας NFC, ενώ κάτω από την «ομπρέλα» ADAS υπάρχουν έως 32 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού!

Οι χώροι είναι αρκετοί, το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα που κυμαίνεται από 318-622 λίτρα ανάλογα με την θέση των πίσω καθισμάτων ενώ κάτω από το καπό υπάρχουν διαθέσιμα ακόμα 17 λίτρα.

Στον δρόμο
Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει κάποιος την τεχνολογία μπαταρίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, μια και το EX30 διατίθεται με τρεις επιλογές κινητήρων και δύο διαφορετικούς τύπους μπαταριών, που κινούν δύο πισωκίνητα σύνολα και ένα τετρακίνητο.

Εάν ένας οδηγός περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην πόλη ή διανύει μικρότερες αποστάσεις μεταξύ των φορτίσεων, προσφέρεται μια επιλογή με έναν κινητήρα 272 ίππων με μπαταρία LFP. Η μπαταρία τυπικής εμβέλειας LFP, η οποία χρησιμοποιεί χημεία φωσφορικού σιδήρου λιθίου, είναι πιο οικονομική και λιγότερο εντατική σε πόρους στην παραγωγή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή εάν δεν χρειάζεστε μέγιστη εμβέλεια.

Αντίθετα, εάν κάποιος προτιμάει να μεγιστοποιήσει την εμβέλεια, τότε η παραλλαγή Single Motor Extended Range, δηλαδή ενός κινητήρα 272 ίππων με μπαταρία εκτεταμένης εμβέλειας NMC είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή. Η μπαταρία NMC διαθέτει λίθιο, νικέλιο, μαγγάνιο και κοβάλτιο και παράγει την ενέργειά της πιο αποτελεσματικά από την παραλλαγή LFP. Αυτή η επιλογή εκτεταμένης εμβέλειας με έναν κινητήρα σάς προσφέρει αυτονομία έως και 480 χλμ μεταξύ των φορτίσεων.

Τέλος, εάν η απόδοση είναι η προτεραιότητα ενός αγοραστή, τότε οδηγείται στην επιλογή της έκδοσης Twin Motor Performance στην οποία συνδυάζεται μπαταρία NMC με έναν επιπλέον δεύτερο ηλεκτρικό κινητήρα. Αυτή η τετρακίνητη παραλλαγή του EX30 παρέχει 428 ίππους και επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, κάτι που καθιστά το ΕΧ30 ως το επίσημα το ταχύτερα επιταχυνόμενο αυτοκίνητο της Volvo από ποτέ!

Η Volvo, όπως ανακοίνωσε, για να υποστηρίξει την καλύτερη δυνατή εμπειρία οδήγησης, ρύθμισε το πλαίσιο του EX30 για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις συμπαγείς διαστάσεις του αυτοκινήτου. Το χαμηλό κέντρο βάρους του, καθώς και το σχετικά χαμηλό και ομοιόμορφα κατανεμημένο βάρος του συμπληρώνονται από την ευκολία στην οδήγηση και την ευκινησία στην πόλη και όχι μόνο. Η δε απόσταση των 16,5 εκ. από το έδαφος δικαιολογεί τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου. Κάτι που θα γίνει ακόμα καλύτερα με την μελλοντική έκδοση EX30 Cross Country.

Γρήγορη φόρτιση
Η έκδοση Twin Motor Extended Range έχει χωρητικότητα φόρτισης έως και 153 kW, ενώ το αυτοκίνητο τυπικής εμβέλειας έχει χωρητικότητα 134 kW. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία σας από 10 έως 80 τοις εκατό σε λίγο περισσότερο από 25 λεπτά. Μέσω της κεντρικής οθόνης και της εφαρμογής του αυτοκινήτου, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ρεύματος, το μέγιστο επίπεδο φόρτισης και πότε θέλετε να ξεκινήσετε τη φόρτιση.

Τεχνολογία
Το EX30 διαθέτει διαισθητική τεχνολογία που ανιχνεύει τις κινήσεις των βλεφάρων και της κόρης του ματιού ώστε να αναγνωρίζει πιθανή κόπωση ή απόσπαση της προσοχής του οδηγού και να επεμβαίνει με κατάλληλες ειδοποιήσεις ή ακολούθως ενέργειες.

Το EX30 έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές όσο θα ανέμενε κάποιος από ένα αυτοκίνητο Volvo και στοχεύει να φροντίζει τόσο εσάς όσο και άλλους σε δύσκολα αστικά περιβάλλοντα. Για παράδειγμα, περιλαμβάνει ένα ειδικό χαρακτηριστικό ασφαλείας για ποδήλατα που βοηθά στην πρόληψη των λεγόμενων ατυχημάτων «πόρτας», ειδοποιώντας σας όταν πρόκειται να ανοίξετε την πόρτα σας μπροστά σε ποδηλάτη, σκούτερ ή κάποιον δρομέα.

Τιμές
Οι τιμές των νέων Volvo EX30 αρχίζουν από τις 37.572 ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται το όφελος κρατικής επιδότησης), ενώ παρέχεται εγγύηση πέντε χρόνων και δωρεάν service για τρία χρόνια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θωμάς «μύρισε» τον κόσμο του αυτοκινήτου στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ζωγραφίζοντάς τα και στο τέλος της, τα άγγιξε στις Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά, όλα μπήκαν στην σωστή σειρά… Σπούδασε υπολογιστές, αλλά τους «πάρκαρε» για την δημοσιογραφική πένα, αρχίζοντας το 1986. Έχει εργαστεί σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνο και ιστοσελίδες, έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις και Χαλκιδικής, αλλά και αγωνιστικών ομάδων. Μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας Traction από το 2007, έχει διαχρονικό του μότο, ότι «αγώνες αυτοκινήτου θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι». Μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

E-mail: [email protected]