Το νησί με τις 2.084 κλήσεις σε μία εβδομάδα – Αυτή είναι η No.1 παράβαση!

Σχεδόν μία παράβαση ανά πέντε τροχονομικούς ελέγχους. Δείτε τα στοιχεία του ελληνικού νησιού που προβληματίζουν ιδιαίτερα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Εβδομάδα εντατικών ελέγχων ήταν η περασμένη για την Κρήτη και το αποτέλεσμα ήταν να καταγραφούν περισσότερες από 2.000 παραβάσεις μέσα σε μόλις 7 ημέρες. Πάμε να δούμε τα στοιχεία από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 15/10/2023 έως και 21/10/2023.

Πιο αναλυτικά, λοιπόν, στο διάστημα που αναφέραμε βεβαιώθηκαν συνολικά 2.084 παραβάσεις έπειτα από 9.178 τροχονομικούς ελέγχους, γεγονός που σημαίνει ότι περίπου ένας στους πέντε οδηγούς έφευγε με κλήση. Ενδιαφέρον έχει να δούμε και την αναλυτική λίστα με τις παραβάσεις, εκεί όπου στη κορυφή θα εντοπίσουμε την υπερβολική ταχύτητα, η οποία αποτελεί “μάστιγα” για το νησί.

-Υπερβολική Ταχύτητα 386
-Μη χρήση προστατευτικού κράνους 112
-Μη χρήση ζώνης ασφαλείας 77
-Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος 84
-Χρήση κινητού τηλεφώνου 33
-Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 36
-Αντικανονικό προσπέρασμα 58
-Αντικανονικοί ελιγμοί 60
-Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 24
-Λοιπές παραβάσεις 1.214


Η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει πως η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτυού και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.