To Nissan Juke Hybrid Rally Tribute “ήρθε” στη ζωή (+video)

Έπειτα από τις πρώτες εικόνες τον περασμένο Ιούνιο για τον εορτασμό της συμμετοχής της Nissan στο Ράλι Ανατολικής Αφρικής 50 χρόνια νωρίτερα, το Nissan Juke Hybrid Rally Tribute παίρνει σάρκα και οστά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan JUKE Hybrid Rally Tribute 2022

Το Nissan Juke Hybrid Rally Tribute πέρασε από το σχεδιαστικό σκίτσο στο μοναδικό, πλήρως λειτουργικό όχημα, μετά την άκρως θετική υποδοχή που έλαβε από το κοινό. Η αποκάλυψή του έρχεται λίγο πριν από το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του υβριδικού Juke παραγωγής, αυτό το καλοκαίρι, με το πρωτότυπο να έχει στην “καρδιά” του το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της έκδοσης παραγωγής των 143 ίππων.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Με τις δικές της μπαταρίες στέρεου τύπου

To Juke Hybrid Rally Tribute παίρνει τα σχεδιαστικά του στοιχεία από το εμβληματικό 240Z, που αγωνίστηκε με τόση επιτυχία στο ράλι της ερήμου, πριν από μισό αιώνα. Η πιο εμφανής τροποποίηση είναι οι διευρυμένοι θόλοι των τροχών, προκειμένου να χωρέσουν τα ειδικής κατασκευής off-road ελαστικά, ενώ τα πρόσθετα φώτα τοποθετημένα στο καπό και στην οροφή υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα του Juke Rally Tribute, ως ανταγωνιστικού off-roader.

Ομοίως, το μαύρο καπό και οι μαύρες ζάντες του JUKE Rally Tribute είναι ένας “οπτικός” φόρος τιμής στο 240Z του 1971, που αγωνίστηκε στο Ράλι της Ανατολικής Αφρικής. Η χρήση vintage λογότυπων χορηγών και ο αριθμός 11 αντικατοπτρίζουν επίσης πτυχές του αυτοκινήτου ράλι 240Z, όπως και οι πρόσθετες ενισχυμένες ποδιές κάτω από το μπροστινό μέρος και πίσω από το πορτμπαγκάζ, που προσφέρουν προστασία στο κάτω μέρος του οχήματος. Η ενισχυμένη ανάρτηση με τις μεγάλες διαδρομές έρχεται για να δώσει στο Juke Hybrid Rally Tribute την απαιτούμενη ισορροπία στο δύσκολο έδαφος που θα πλοηγηθεί. Τα ελαστικά είναι διαστάσεων 265/70 R16, δίνοντας κράτημα και πρόσφυση, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Το ιαπωνικό ηλεκτρικό που έχει κάνει 1.900.000 χλμ. σε συνθήκες δοκιμών!

Το εσωτερικό έχει τροποποιηθεί με την τοποθέτηση ενός σωληνωτού πλαισίου για την απαιτούμενη ακαμψία και για να προσφέρει προστασία σε περίπτωση ατυχήματος στο απαιτητικό περιβάλλον της ερήμου. Τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί προκειμένου να φιλοξενηθούν οι εφεδρικοί τροχοί, ενώ έχουν προστεθεί και ζώνες ασφαλείας με ιμάντες τεσσάρων σημείων, για να ασφαλίσουν τον οδηγό και τον πλοηγό στα αγωνιστικά τους καθίσματα.

Στις λοιπές τροποποιήσεις του εσωτερικού περιλαμβάνεται η τοποθέτηση του απαιτούμενου συστήματος πυρόσβεσης, ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας με ένα ζευγάρι ακουστικών για την απλούστευση της επικοινωνίας μεταξύ οδηγού και πλοηγού, η τοποθέτηση Alcantara επένδυσης στο τιμόνι και ένα υδραυλικό χειρόφρενο με λαβή μεγάλης απόστασης για γρήγορη και εύκολη ενεργοποίηση.

Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του υβριδικού Juke παραγωγής αποδίδει συνδυαστικά 143 ίππους και αποτελείται από έναν νέας γενιάς κινητήρα εσωτερικής καύσης της Nissan, τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εφαρμογή υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης. Παράγει 94 ίππους και 148 Nm ροπής.

Στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης, η Nissan ενσωμάτωσε τον κύριο ηλεκτροκινητήρα που παράγει 49 ίππους και 205 Nm ροπής, ενώ η Renault τροφοδότησε το σύστημα με τη μίζα/γεννήτρια υψηλής τάσης 15 kW, τον μετατροπέα και την υδρόψυκτη μπαταρία 1,2 kWh, καθώς και με το κιβώτιο ταχυτήτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης που παρέχει 25% περισσότερη ισχύ από την τρέχουσα έκδοση με τον βενζινοκινητήρα, με μείωση κατανάλωσης καυσίμου έως και 40% στον αστικό κύκλο και έως και 20% στον αντίστοιχο μικτό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.