Το Nissan LEAF στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο της Brainbox

Το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτρικό LEAF της Nissan, θα βρίσκεται έως τις 18 Σεπτεμβρίου στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον υπαίθριο χώρο B07 | Stand:12 της Brainbox

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan LEAF ΔΕΘ

Στο περίπτερο της Brainbox, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα οφέλη της πρωτοποριακής υπηρεσίας του eCarSharing που έχει αναπτύξει η εταιρεία, σε συνεργασία με τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Για να έχει o ενδιαφερόμενος χρήστης της υπηρεσίας NISSAN eCarSharing πρόσβαση σε ένα Nissan LEAF, θα πρέπει να “κατεβάσει” στο smartphone του την ειδική εφαρμογή (app) προκειμένου να πραγματοποιεί κρατήσεις / μισθώσεις οχημάτων και on-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή NISSAN eCarSharing μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:
• Δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης / ενοικίασης ενός οχήματος
• On-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας
• Παρακράτηση εγγύησης και επιστροφή κατά την λήξη
• Ηλεκτρονικό κλείδωμα / ξεκλείδωμα του οχήματος και του κινητήρα
• Ηλεκτρονική δήλωση βλαβών ζημιών στο όχημα
• Real-time ενημέρωση των πελατών αναφορικά με τη διαδρομή τους μέσω GPS
• Real-time ενημέρωση του Κέντρου για την θέση του οχήματος και την κατάσταση του (επίπεδο μπαταρίας / αυτονομία)

Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιχειρησιακή λειτουργία του NISSAN ecarsharing πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω smartphones, διευκολύνοντας τη διαχείριση του αυτοκινήτου, προσφέροντας παράλληλα μεγάλη ευελιξία χρόνου και επιτρέποντας στον χρήστη να έχει πρόσβαση στο αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή.

Η εταιρία BrainBox Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των προηγμένων λύσεων στον κλάδο των έξυπνων εφαρμογών μικροκινητικότητας από το 2008 και είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, και την νοτιοανατολική Ευρώπη εταιρία ανάπτυξης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων (bikesharing) και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις machine to machine (M2M) διαθέτοντας ήδη διεθνή παρουσία και εξαγωγικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα, η BrainBox ανέπτυξε το 1ο σύστημα ecarsharing στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

Για την Nissan, η ηλεκτροκίνηση είναι το αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης ηλεκτροκίνητων οχημάτων για περισσότερα από 70 χρόνια, καθώς και για πάνω από 25 έτη στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών. Από το 2010, με την πρώτη γενιά του Nissan LEAF, του αμιγούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής, η Nissan συνεχίζει να επενδύει στην βιώσιμη κινητικότητα, τόσο στα επαγγελματικά οχήματα με το ολοκαίνουργιο Townstar, όσο και με οχήματα υψηλότερων επιδόσεων, όπως το ηλεκτρικό coupe crossover Nissan Ariya.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, Ariya και Townstar με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο του 2ου κύκλου του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]