Το Nissan Navara στις υπηρεσίες του δήμου Πωγωνίου

Ένα νέο Nissan Navara προμηθεύτηκε ο δήμος Πωγωνίου στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών του αναφορικά με την πολιτική προστασία και την καθαριότητα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Navara 2021 δήμος Πωγωνίου

Ειδικότερα, η προμήθεια του συγκεκριμένου Nissan Navara από το δήμο Πωγωνίου για την ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”, με χρηματοδότηση από το ίδιο το πρόγραμμα και σε συνδυασμό με πόρους του εν λόγω δήμου.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο εργαστήριο προώθησης ασφάλειας της Nissan (+videos)

Το σκληροτράχηλο pick up της ιαπωνικής εταιρίας έρχεται να ενισχύσει τις υπηρεσίες του δήμου Πωγωνίου προσφέροντας στο προσωπικό του διευρυμένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου χάρη στη σημαντικά αυξημένη απόσταση από το έδαφος έναντι των συμβατικών αυτοκινήτων, στο πλαίσιο τύπου σκάλας που προσφέρει αυξημένη αντοχή στην καταπόνηση που δημιουργεί η κίνηση σε κακοτράχαλο τερέν αλλά και στις αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες, για ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων και φορτίου που, που προκύπτουν από την μεγάλη και απόλυτα εκμεταλλεύσιμη καρότσα του.


Την ίδια στιγμή, η καμπίνα του Navara δεν διαφέρει σημαντικά σε σχέση με εκείνη ενός συμβατικού αυτοκινήτου και προσφέρει σε οδηγό και επιβαίνοντες παρόμοια επίπεδα ασφάλειας και άνεσης, σε έως και τέσσερεις επιβαίνοντες.

Διαβάστε επίσης: 25 ασθενοφόρα Nissan NV400 στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Πωγωνίου επέλεξε το Navara στη δίθυρη διαμόρφωση King Kab με τον κινητήρα πετρελαίου των 2,3 λίτρων που αποδίδει 163 ίππους στις 3.750 σ.α.λ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.