Το 4κίνητο GSE Vision Gran Turismo παρουσιάστηκε ζωντανά στους επισκέπτες της διεθνούς γερμανικής έκθεσης με τους ανθρώπους της Opel να προσκαλούν το κοινό να το οδηγήσουν για πρώτη φορά στο Gran Turismo 7.
Διαβάστε επίσης: Τα νέα αστέρια του Ολυμπιακού “παίζουν μπάλα” με αυτά τα SUVs!
Το Corsa GSE Vision Gran Turismo είναι το πρώτο concept car της Opel που συγχωνεύει τον ψηφιακό και τον πραγματικό κόσμο, ενώ το νέο Opel Mokka GSEθέλει να φέρει την αίσθηση των ηλεκτρικών rally αυτοκινήτων στον δρόμο. Βασίζεται στο Opel Mokka GSE Rally, που επίσης παρουσιάστηκε στη φετινή Έκθεση IAA Mobility, και επωφελείται από την εκτεταμένη τεχνογνωσία της Opel στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Το Corsa GSE Vision Gran Turismo φέρει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με συνολική απόδοση που φτάνει τους 800 ίππους και τα 800 Nm ροπής και έχει βάρος κάτω από 1.200 κιλά. Η απόδοση των ηλεκτρικών κινητήρων του προσφέρει επιδόσεις supercar με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις δύο (2) δευτερόλεπτα και τελική της τάξης των 320 χλμ./ώρα.
Διαβάστε επίσης: Νέο Opel Frontera – 1.200 χλμ. εντός, εκτός και επί ταυτά!
“Το πιο πρόσφατο, πρωτοποριακό concept car από το Rüsselsheim εκφράζει το όραμά μας για το brand GSE. Ενώνει δύο εμβληματικά στοιχεία: το best-seller Corsa και τον κορυφαίο εξομοιωτή αγώνων Gran Turismo 7. Το Corsa GSE Vision Gran Turismo μπορεί να οδηγηθεί εικονικά”, ανακοίνωσαν ο διευθύνων σύμβολος της Opel Florian Huettl, η επικεφαλής Marketing, Rebecca Reinermann και ο επικεφαλής σχεδιασμού Mark Adams, ο οποίος πρόσθεσε ότι το αυτό είναι το πρώτο concept car της Opel που όλοι θα μπορούν σύντομα να “οδηγήσουν”, μέσα από το διάσημο video game..
Opel Mokka GSE Rally και Opel Mokka GSE
Το Opel Mokka GSE Rally αναπτύχθηκε ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο rally νέας γενιάς για επαγγελματικούς αγώνες, ενώ το αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής, το Mokka GSE με 281 ίππους, θα προσφέρει πολύ δυναμικές επιδόσεις.
Ένας ακόμη πρωταγωνιστής της Opel στη φετινή IAA Mobility είναι το κορυφαίο SUV Opel Grandland με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Grandland Electric AWD (All Wheel Drive). Το πρώτο ηλεκτρικό τετρακίνητο όχημα της Opel αποδίδει 325 ίππους, με μέγιστη ροπή 509 Nm και αυτονομία 489 χλμ. (WLTP) με μία φόρτιση. Η Opel ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμη μια ακόμη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Grandland, με αυτονομία περίπου 700 χλμ.







