Τo Opel Insignia πιο δυναμικό και hi-tech

Το Opel Insignia ανανεώνεται και παρουσιάζεται πιο δυναμικό σχεδιαστικά, με LED φώτα για όλες τις εκδόσεις και βελτιωμένα συστήματα ασφάλειας.

Βρείτε μας στο
Opel Insignia 2020 facelift


Το ανανεωμένο Insignia θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο κοινό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών που ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 10 Ιανουαρίου, η Opel ωστόσο φρόντισε να δώσει νωρίτερα από αυτό τα πρώτα στοιχεία για το ανανεωμένο τη μοντέλο.

Οι αλλαγές που ισχύουν τόσο για το Insignia Gran Sport όσο και για το Sports Tourer, αφορούν εξωτερικά κυρίως το εμπρός μέρος. Η σχεδίαση του προφυλακτήρα έχει αναθεωρηθεί και είναι πλέον πιο «μυώδης», η γρίλια έχει γίνει πιο πλατιά και έχει αποκτήσει φιλέτα χρωμίου, ενώ ελαφρώς διαφορετικό και πιο επιθετικό σχήμα έχουν αποκτήσει και τα νέα LED φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος οι διαφορές εντοπίζονται στην σχεδίαση των απολήξεων της εξάτμισης και κατ’ επέκταση του κάτω μέρους του προφυλακτήρα, που απέκτησαν πλάγιο παραλληλόγραμμο σχήμα, έναντι του οβάλ που είχαν πριν.

Opel Insignia 2020 facelift

Με το ανανεωμένο Insignia η Opel παρουσιάζει στο κοινό και τη νέα γενιά LED προβολέων της. Οι νέοι ενεργοί προβολείς IntelliLux LED Pixel Light φέρουν πλέον 84 LED στοιχεία για κάθε προβολέα, έναντι των 16 του προηγούμενου φωτιστικού συστήματος και προσαρμόζουν διαρκώς την δέσμη τους μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου ανάλογα με τις συνθήκες αλλά και την κατεύθυνση του αυτοκινήτου -δεξιά και αριστερά. Σύμφωνα με την Opel οι νέοι προβολείς αντιδρούν πιο γρήγορα στις αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, προσαρμόζουν αυτόματα τη δέσμη τους όταν εντοπιστεί όχημα στην αντίθετη λωρίδα ή εμπρός και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον οδηγό αλλά και στους άλλους χρήστες του δρόμου. Παράλληλα όλες οι εξοπλιστικές εκδόσεις θα φέρουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους LED εμπρόσθιους προβολείς.

Opel Insignia 2020 facelift

Παράλληλα, η Opel τοποθέτησε και στις δύο εκδόσεις του Insignia νέα κάμερα οπισθοπορείας, η οποία συνδυάζεται με το προαιρετικό ραντάρ ανίχνευσης διερχόμενων οχημάτων από τα πλάγια -έως και 20 μέτρα μακριά- που προειδοποιεί ανάλογα τον οδηγό όταν κάνει όπισθεν. Η νέα κάμερα προσφέρει καλύτερη καλύτερο οπτικό πεδίο.

Μεταξύ των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού βλέπουμε επίσης εμπρός σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, σύστημα ανίχνευσης πεζών αλλά και Head Up Display.

Παράλληλα το σύστημα πολυμέσων της Opel, με Apple CarPlay και Android Auto, αποκτά και μια νέα κορυφαία έκδοση την Multimedia Navi Pro< πάνω από τις υπάρχουσες Multimedia Radio και Multimedia Navi. Θα φέρει περισσότερες λειτουργίες μεταξύ των οποίων ενημέρωση κυκλοφοριακής κίνησης σε πραγματικό χρόνο, ενημερώσεις χαρτών μέσω internet και συμβουλές πλοήγησης.