Το παγκόσμιο best seller της Honda με επιτόκιο 2,9% και 5 χρόνια δωρεάν συντήρηση

Μέσω του νέου προγράμματος "Honda Dream Offers", η απόκτηση του best seller της εταιρείας (και όχι μόνο) γίνεται πιο προσιτή. Δείτε τα προνόμια!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda Dream Offers

Με την παρουσίαση της νέας γενιάς Honda CR-V, παγκόσμιο best seller της εταιρείας (πατήστε εδώ για τη δοκιμή μας), και των ολοκαίνουργιων ZR-V και e:Ny1, η Honda παρουσιάζει στην Ελλάδα το νέο προωθητικό πρόγραμμα “Honda Dream Offers”. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα προνόμια που προσφέρονται για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα ένα από τα νέα μοντέλα.

Χρηματοδότηση με Επιδοτούμενο Επιτόκιο 2.9%
Το προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρει σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2.9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά και οφέλη:
– Σταθερή μηνιαία δόση
– Ελάχιστη προκαταβολή 40%
– Περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες

Honda CR-V


Δωρεάν Περιοδική Συντήρηση
Το πρόγραμμα δωρεάν περιοδικής συντήρησης καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών, στο ελληνικό δίκτυο επίσημων επισκευαστών της Honda για τα πέντε πρώτα χρόνια ή πέντε πρώτα service (όποιο συμβεί πρώτο), σύμφωνα με το σύστημα service reminder.

Με συνολικό όφελος έως και 5.000 ευρώ
Το πρόγραμμα Honda Dream Offers αποτελεί μια αξιόπιστη και αποδοτική εναλλακτική λύση για την απόκτηση ενός Honda SUV νέας γενιάς, έχοντας ως προτεραιότητα τις σύγχρονες ανάγκες των υποψηφίων αγοραστών. Το συνολικό όφελος φτάνει έως και 5.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση.

5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
Η Honda στην Ελλάδα προσφέρει σε όλα τα νέα της μοντέλα δωρεάν επέκταση 2 ετών στην 3ετή εργοστασιακή εγγύηση και στο 3ετές πρόγραμμα οδικής βοήθειας Honda Assist δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση:
– 5 χρόνια (3+2) εργοστασιακή εγγύηση bumper to bumper
– 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Hybrid/Electric powertrain
– 8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας EV
– 5 χρόνια (3+2) οδική βοήθεια Honda Assist

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα honda-cars.gr ή να επικοινωνήσετε με έναν επίσημο έμπορο Honda.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.