Το πιο εμβληματικό έργο στην Ελλάδα – 77 εκατ. διελεύσεις οχημάτων σε 20 χρόνια

'Ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια λειτουργίας του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ρίο αντίρριο

Τη συμπλήρωση 20 ετών από την παράδοση ενός από τα πιο εμβληματικά έργα υποδομής και ανάπτυξης που έχουν κατασκευαστεί στη χώρα μας, γιορτάζει η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

“Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπλευρα”. Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, για τα 20 χρόνια λειτουργίας του έργου και με αφορμή το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας, στο ταξίδι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

77 εκατ. διελεύσεις οχημάτων σε 20 χρόνια λειτουργίας
Όπως ανέφερε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, “σε αυτά τα 20 χρόνια λειτουργίας έχουν πραγματοποιηθεί 77 εκατ. διελεύσεις οχημάτων από τη Γέφυρα “Χαρίλαος Τρικούπης”, η οποία εκπληρώνει τον πολλαπλό της ρόλο”. Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά την ομιλία της επεσήμανε ότι “η Γέφυρα διευκόλυνε την ζωή των κατοίκων της περιοχής, συνέβαλε στην ανάπτυξη της οικονομίας και σήμερα, δίνει το παράδειγμα, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, με πολλούς τρόπους.


Έκπτωση ύψους 34% σε κάθε διέλευση για τα ηλεκτρικά οχήματα
Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, μέλος του Δικτύου της VINCI Highways, είναι η πρώτη παραχωρησιούχος εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει ένα νέο εκπτωτικό συνδρομητικό πρόγραμμα e-pass, αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα. Από την 1η Φεβρουαρίου και για ολόκληρο το 2024, με αφορμή την 20ή επέτειο λειτουργίας της Γέφυρας, το GREEN E-pass θα παρέχει έκπτωση ύψους 34% σε κάθε διέλευση για τα ηλεκτρικά οχήματα κατηγορίας 2. Το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα αναδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να εξυπηρετεί τους χρήστες της, προσφέροντάς τους ένα μεγάλο εύρος επιλογών, συμπεριλαμβανομένων ειδικά σχεδιασμένων εκπτωτικών προϊόντων που απευθύνονται σε όσους πραγματοποιούν συχνές διελεύσεις και ιδίως στους τοπικούς χρήστες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.