Το πιο φθηνό μοντέλο με υγραέριο στην αγορά – Η τιμή του στην Ελλάδα

Δύο στοιχεία το κάνουν να ξεχωρίζει: είναι ένα από τα πιο "value for money" μοντέλα και προσφέρει χαμηλό κόστος μετακινήσεων! Δείτε ποιο είναι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Sandero

Τα μοντέλα που προσφέρουν δυνατότητα απόκτησης εργοστασιακού κινητήρα με υγραέριο είναι λίγα στις μέρες μας. Το πιο φθηνό μοντέλο που παρέχει αυτή την δυνατότητα είναι το Dacia Sandero, το οποίο φέρει και τον τίτλο του πιο προσιτού υγραεριοκίνητου της αγοράς. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά και ασφαλώς να δούμε πόσο κοστίζει στην χώρα μας αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης: To πιο φθηνό SUV της Skoda ανανεώθηκε – Η τιμή του στην Ελλάδα

Με 100 ίππους και “διπλό” καύσιμο
Κάτω από το καπό του ρουμάνικου supermini συναντάμε ένα τρικύλινδρο μοτέρ χωρητικότητας 999 κ.εκ. Την ώρα που λειτουργεί με υγραέριο αποδίδει 100 ίππους και η μέγιστη ροπή φτάνει στα 170 Nm στο εύρος από 2.000 έως 3.000 σ.α.λ. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον εμπρός άξονα αποκλειστικά μέσω χειροκίνητου σασμάν με πέντε σχέσεις. Αναφορικά τώρα με τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 11,6 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει στα 183 χλμ./ώρα.


Dacia Sandero και Sandero Stepway 2021

Περίπου 6 ευρώ στα 100 χλμ.
Αναφερθήκαμε ενδεικτικά στις επιδόσεις του δημοφιλούς μοντέλου, αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στην κατανάλωση. Η εργοστασιακή μέση τιμή είναι τα 6,7 λτ./100 χλμ. σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ωστόσο εμείς στο παρελθόν είχαμε δει 7,5 λτ./100 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες.

Dacia Sandero και Sandero Stepway 2021

Με βάση τις σημερινές τιμές του LPG, αυτό σημαίνει πως για να διανύσει κανείς 100 χλμ. με το υγραεριοκίνητο Sandero απαιτούνται περίπου 6 ευρώ. Η δε αυτονομία μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 1.000 χιλιόμετρα αξιοποιώντας και τα δύο ρεζερβουάρ 50/40 λίτρων (βενζίνη/LPG).

Dacia Sandero και Sandero Stepway 2021

Η τιμή του στην Ελλάδα
Για την απόκτηση του Dacia Sandero με τον κινητήρα διπλού καυσίμου απαιτείται το ποσό των 18.220 ευρώ. Επιπλέον, σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση που διαρκεί 5 έτη ή 100.000 χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.