Το πιο τρομακτικό ατύχημα του φετινού Ράλι Ακρόπολις (+video)

Δείτε το πιο τρομακτικό ατύχημα του φετινού Ράλι Ακρόπολις! Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, τόσο για το πλήρωμα, όσο και για τους θεατές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό, επετειακό Ράλι Ακρόπολις (δείτε εδώ την τελική κατάταξη). Ωστόσο δεν έλειψαν οι κακοτυχίες για αρκετά πληρώματα, αλλά και η μη τήρηση μέτρων ασφαλείας από θεατές. Πάμε να δούμε το πιο τρομακτικό ατύχημα για φέτος, το οποίο ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Το video που θα δείτε μας έρχεται από το πρώτο χιλιόμετρο της ειδικής διαδρομής “Λουτράκι 1”. Εκεί, ο Εσθονός οδηγός, Georg Linnamae, έχασε τον έλεγχο και το αγωνιστικό αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς σημείο που κακώς βρίσκονταν πολλοί θεατές, μη τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνοδηγός διάβασε λάθος σημείο της διαδρομής και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θα δείτε στο video. Ευτυχώς, παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης, δεν υπήρξε τραυματισμός, τόσο για το πλήρωμα, όσο και για τους θεατές.


Η ειδική ακυρώθηκε, γεγονός που επαναλήφθηκε λίγο αργότερα, στην ειδική διαδρομή “Λουτράκι 2”, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Παρά τις εκκλήσεις της διοργάνωσης για συμμόρφωση όλων με το πλάνο ασφαλείας του αγώνα, οι κάμερες των αυτοκινήτων κατέγραψαν παρουσία θεατών σε “απαγορευμένες περιοχές”, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της ειδικής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.