Το πήρε καινούργιο και του έκανε… crash test κατευθείαν! (+video)

Όταν παραλαμβάνεις το νέο σου αυτοκίνητο σίγουρα έχεις άλλα πλάνα για την ημέρα! Παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης τα έκανε... μαντάρα.

Βρείτε μας στο
crash test

Μόλις λίγες ημέρες πριν είχαμε δει τον ιδιοκτήτη ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου να το τουμπάρει πριν καν προλάβει να βγει από την αντιπροσωπεία, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video εδώ.

Αυτή την φορά θα δούμε ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό, αλλά με μικρότερη ζημιά στο αυτοκίνητο, το οποίο όμως και πάλι είναι ολοκαίνουργιο και μόλις έγινε η παραλαβή του από τον ιδιοκτήτη του.

Όπως φαίνεται και στο video που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, έχουμε να κάνουμε με ένα Kia Carnival (ή Kia Sedona σε κάποιες αγορές), το οποίο οδηγείται από τον ιδιοκτήτη του. Αυτός όμως φεύγοντας από το σημείο παραλαβής, δεν έστριψε ποτέ το τιμόνι και δεν πάτησε ποτέ το φρένο με αποτέλεσμα να… σκάσει στον απέναντι τοίχο.

Η σύγκρουση ήταν αρκετά δυνατή για να ανοίξουν οι αερόσακοι, ενώ το εμπρός μέρος όλο θέλει φτιάξιμο όπως είναι λογικό. Λίγο μετά την πρόσκρουση, ο οδηγός του αυτοκινήτου βγαίνει σαστισμένος από αυτό. Λογικό αφού πρέπει να είναι πολύ δύσκολο, από την απόλυτη απόλυτη χαρά της παραλαβής του νέου σου αυτοκινήτου να καταλήγεις να στεναχωριέσαι για το τρακάρισμά του…

Δείτε πιο κάτω το ατύχημα στο σχετικό video στο 15ο δευτερόλεπτο.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr