Παρέλαβε το καινούργιο του αυτοκίνητο και το τούμπαρε σε χρόνο ρεκόρ… (+video)

Ο οδηγός του καινούριου Volkswagen Polo πρόλαβε να κάνει ελάχιστα μέτρα. Δείτε πως κατέστρεψε το αυτοκίνητο πριν προλάβει να βγει από την αντιπροσωπεία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η στιγμή που οδηγείς για πρώτη φορά το καινούριο σου αυτοκίνητο είναι ξεχωριστή. Στον ιδιοκτήτη αυτού του λευκού Volkswagen Polo, όμως, θα μείνει για πάντα αξέχαστη αφού κατάφερε το ακατόρθωτο. Τούμπαρε το αυτοκίνητο πριν καν προλάβει να βγει από την αντιπροσωπεία.

Διαβάστε επίσης: Video Crash Test Corolla vs Corolla. Ποιος θα “επιβιώσει”;

Το συμβάν που θα δείτε έλαβε χώρα στην Ινδία, με τον οδηγό ενός ολοκαίνουριου Volkswagen Polo να είναι έτοιμος για την πρώτη του βόλτα με το καινούριο του αυτοκίνητο. Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης, ο οδηγός ξεκίνησε χτυπώντας ένα παρκαρισμένο Golf.

Η ατυχία του όμως δεν τελείωσε εκεί. Αμέσως μετά την πρώτη σύγκρουση, άλλαξε απότομα κατεύθυνση με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στην πόρτα της αντιπροσωπείας. Αυτή λειτούργησε ως ράμπα και ανέτρεψε το Volkswagen Polo. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Διαβάστε επίσης: 27χρονη με BMW M4 τα έκανε όλα… ευθεία (+videos)

Το video προέρχεται από κάμερα ασφαλείας της εταιρείας και ευχή μας είναι ο κάτοχος του αυτοκινήτου να έχει μεικτή ασφάλεια, ώστε το μοναδικό κόστος που θα τον επιβαρύνει να είναι αυτό των υπόλοιπων ζημιών που προκάλεσε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρώτη του στιγμή μέσα στο καινούριο αυτοκίνητο θα μείνει για πάντα αξέχαστη, για δυσάρεστο λόγο βέβαια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.