Το προϊόν αυτοκινήτου που αύξησε τις πωλήσεις του μετά το τέλος του περιορισμού κυκλοφορίας

Δείτε ποιο είναι το προϊόν αυτοκινήτου που έχει αυξήσει τις πωλήσεις του μετά το τέλος του περιορισμού της κυκλοφορίας στην χώρα μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Των φρονίμων τα παιδιά… λέει ο σοφός ελληνικός λαός και την συνέχεια της παροιμίας την ξέρουμε όλοι μας. Οι εφαρμογές της πολλές και προφανώς το αυτοκίνητο δεν είναι εξαίρεση. Όπως σας είχαμε γράψει λοιπόν στην αρχή της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων, καλό θα είναι να κάνουμε κάποιους ελέγχους στο αυτοκίνητό μας, προκειμένου να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων…

Διαβάστε επίσης: Tips για τα υβριδικά σε περίοδο ακινησίας

Μέσα σε αυτούς τους ελέγχους ήταν και αυτός της μπαταρίας. Είχαμε γράψει μάλιστα πως καλό είναι μια φορά την εβδομάδα να εκκινούμε τον κινητήρα και αν είναι εφικτό να κάνουμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο ή να συνδέσουμε έναν φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου. Φαίνεται όμως πως πολλοί δεν έκαναν κάτι τέτοιο και τώρα ψάχνουν για μπαταρία αυτοκινήτου.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου ειδήσεων, αυξήθηκαν κατακόρυφα οι πωλήσεις και οι αντικαταστάσεις μπαταριών αυτοκινήτων μετά την ακινησία των οχημάτων τις ημέρες των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης. «Στα συνεργεία αυτοκινήτων διπλασιάστηκαν οι επισκέψεις των κατόχων που έρχονται για να αλλάξουν μπαταρίες. Η ακινησία σχεδόν δύο μηνών ουσιαστικά χάλασε τη μπαταρία και την αχρήστευσε. Ειδικά αν ήταν παλιά», αναφέρει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης, Βασίλης Αραβίδης.

«Ο κόσμος είτε δεν ήξερε είτε φοβόταν να κατέβει στο αυτοκίνητο είτε το αμέλησε και δεν το έβαζε σε λειτουργία τις ημέρες των περιοριστικών μέτρων. Αυτό, στην πράξη, αποδεικνύεται καταστροφικό. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που έχουν διπλασιαστεί οι επισκέψεις των αυτοκινήτων στα συνεργεία για αλλαγή της μπαταρίας. Μιλώντας με συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα, το πρόβλημα είναι ίδιο παντού» συμπλήρωσε.

Έντονη κινητικότητα έχει παρουσιαστεί και στα σημεία πώλησης μπαταριών, καθώς αρκετοί οδηγοί αγοράζουν τη μπαταρία και την τοποθετούν μόνοι τους. Πάντως οι σύλλογοι ηλεκτρολόγων αυτοκινήτων τονίζουν πως κάτι τέτοιο εγκυμονεί κινδύνους για τη σωστή λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου και πως η αλλαγή της μπαταρίας θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]