Αυτοκίνητο σε… καραντίνα: Τι προσέχουμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων

Μαζί με εμάς σε... καραντίνα μπαίνουν και τα αυτοκίνητά μας. Ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε για να τα διατηρήσουμε σε φόρμα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πολλές φορές αναγκαζόμαστε να αφήσουμε το αυτοκίνητό μας ακινητοποιημένο για μέρες, αυτή την φορά όμως ο λόγος είναι ο νέος κορωνοϊός και προφανώς είναι απρόβλεπτο το για πόσο καιρό θα ισχύσει ακόμη η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύετε ποια αυτοκίνητα κρύβονται κάτω από αυτά τα σύγχρονα αμαξώματα

Επομένως είναι καλό να γνωρίζουμε πως να βάλουμε το αυτοκίνητό μας σε καραντίνα και έτσι να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις όταν πάμε να το ξεκινήσουμε εκ νέου. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να προσέξουμε για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Δείτε ακόμη: Η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Harley-Davidson

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά λοιπόν, που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας. Πλένουμε το αυτοκίνητό μας και φροντίζουμε να το κουκουλώσουμε με μια κουκούλα, προκειμένου να μην είναι εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. Προσοχή. Την δένουμε καλά ώστε να την ασφαλίσουμε και να μην την πάρει ο αέρας (η κουκούλα θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας και διαπνέουσα). Εννοείται πως αν έχουμε κλειστό γκαράζ ή έστω πιλοτή, αφήνουμε εκεί το αυτοκίνητό μας και όχι στον δρόμο.

Αν και το επόμενο μέτρο είναι για αυτοκίνητα που μένουν καιρό σε ακινησία, καλό είναι να το κάνουμε και στην περίπτωση της… καραντίνας, καθώς δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει. Φροντίζουμε λοιπόν να γεμίσουμε το ρεζερβουάρ καυσίμου (οι ειδικοί λένε πως αν το αυτοκίνητο μείνει ακινητοποιημένο πάνω από 30 ημέρες θα πρέπει να το φουλάρουμε). Και καλό θα κάνουμε στο ρεζερβουάρ αλλά και στην τσέπη μας, αφού πλέον το κόστος βενζίνης έχει πέσει αρκετά. Επίσης ενδέχεται να αποφύγουμε και την ταλαιπωρία της αναμονής, αφού μόλις γίνει άρση απαγόρευσης ακινησίας πολλοί θα σπεύσουν στα πρατήρια καυσίμων. Και μιας και είμαστε σε πρατήριο, φροντίζουμε να έχουμε ελέγξει την πίεση του αέρα σε κάθε ελαστικό ξεχωριστά και να συμπληρώσουμε όπου απαιτείται.

Τώρα, στο πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Σε μικρά διαστήματα ακινησίας, είναι καλύτερα να θέτουμε τον κινητήρα σε λειτουργία κάθε εβδομάδα και να τον αφήνουμε να δουλέψει έως ότου φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία λειτουργίας. Αυτό είναι κάτι που δεν κάνουμε σε κλειστό γκαράζ καθώς τα καυσαέρια μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και θάνατο. Σε μεγαλύτερα διαστήματα ακινησίας καλό είναι να αφαιρέσουμε τους πόλους της μπαταρίας. Επειδή όμως είπαμε… δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει η καραντίνα, στην συγκεκριμένη περίπτωση καλό είναι κάθε βδομάδα έστω μια φορά να θέτουμε σε λειτουργία το μοτέρ (αν υπάρχει δυνατότητα το κάνουμε μια βόλτα, εφόσον συντρέχει ένας από τους ειδικούς λόγους).

Προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς ακόμη να κάνεις σε ένα αυτοκίνητο που θα μείνει καιρό ακινητοποιημένο, αλλά αυτή την στιγμή έχουμε μια ιδιάζουσα περίπτωση που δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει. Απλώς θυμόμαστε να μην… το ξεχάσουμε το αυτοκίνητό μας αυτές τις δύσκολες ομολογουμένως ημέρες για όλους μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr