Το πρώτο “supercar” των Ταλιμπάν είναι πλέον γεγονός (+video)

Εντάξει, τη λέξη supercar την βάζουμε σε εισαγωγικά! Μόλις ακούσετε με τι κινητήρα κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο των Ταλιμπάν θα καταλάβετε γιατί...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αυτοκινητοβιομηχανία και Αφγανιστάν είναι δύο “έννοιες” που δεν έχουν συνυπάρξει ξανά στο παρελθόν. Πλέον, όμως, η χώρα των Ταλιμπάν μπορεί να είναι υπερήφανη για το πρώτο της αυτοκίνητο. Το ονομάζουν Mada 9, έχει εμφάνιση supercar, αλλά οι επιδόσεις του μόνο ως supercar δεν το χαρακτηρίζουν.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής. Αυτό όμως δεν υποβιβάζει καθόλου την προσπάθεια των δημιουργών, διότι εμφανισιακά είναι εντυπωσιακό, αλλά όπως θα δείτε και στο video, μπορεί να κινηθεί κανονικά στους δρόμους.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην χιονισμένη Καμπούλ, πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, υπό το βλέμμα του Στρατηγού Mobin, ενός εκ των υψηλόβαθμων στελεχών των Ταλιμπάν. Όπως θα δείτε, η εμφάνιση αυτού του supercar είναι εντυπωσιακή, με τα λεπτά led σώματα μπροστά να δημιουργούν μία επιβλητική εικόνα. Εντυπωσιακές είναι και οι τεράστιες, κατάμαυρες ζάντες, οι οποίες ωστόσο “φιλοξενούν” πάρα πολύ μικρές δισκόπλακες.

Το Mada 9, μπορεί να δείχνει εξωτικό, αλλά κάτω από το καπό του κρύβει ένα ταπεινό θα λέγαμε κινητήρα. Πρόκειται για έναν τετρακύλινδρο που έρχεται από Toyota Corolla και έχει βελτιωθεί σημαντικά. Παρ’ όλα αυτά, στο διαδίκτυο δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Αναμένουμε, λοιπόν, για περισσότερες πληροφορίες. Άλλωστε, όπως λένε και οι Ταλιμπάν, η ώρα που θα είναι 100% έτοιμο… πλησιάζει!

Ακολουθεί το video από την “ιδιαίτερη” παρουσίαση, αλλά και το πρώτο επίσημο trailer του Mada 9.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.