Αμέτρητα Ford Ranger στα χέρια των Ταλιμπάν (+video)

Η αποχώρηση των Αμερικανών από τα εδάφη του Αφγανιστάν ήταν ταχύτατη! Έτσι, χιλιάδες Ford Ranger αυτή τη στιγμή έχουν περάσει στα χέρια των Ταλιμπάν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Ranger Ταλιμπάν

Μόνο αμελητέες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι δυνάμεις των Αμερικανών που βρίσκονταν στο Αφγανιστάν και η άτακτη φυγή που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα άφησε πίσω της οχήματα, πολλά από τα οποία “έπεσαν” στα χέρια των Ταλιμπάν. Ανάμεσά τους, αμέτρητα Ford Ranger, θηριώδη Hummer, αλλά και οχήματα που προσπερνούν απροβλημάτιστα ακόμα και νάρκες.

Rezvani Hercules 6X6: Ο “Έλληνας ημίθεος” των pick ups (+video)

Πιο συγκεκριμένα, σχετικές επίσημες αναφορές του αμερικανικού στρατού κάνουν λόγο για μία δαπάνη που πραγματοποιήθηκε από το 2005 έως το 2016. Αφορά 43.000 Ford Ranger, 22.000 Hummer και 900 MRAP. Τα τελευταία είναι οχήματα που φέρουν κορυφαία συστήματα θωράκισης, με αποτέλεσμα να μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια ακόμα σε διαδρομές που είναι γεμάτες με νάρκες.

Από το σύνολο των οχημάτων, το 70% παραχωρήθηκε σε αμερικανικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο Αφγανιστάν και το υπόλοιπα στις τοπικές Αρχές, με αποτέλεσμα η άτακτη φυγή να μην επιτρέψει την μεταφορά τους σε ασφαλές περιβάλλον. Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι πριν την άτακτη φυγή, οι Αμερικάνοι φρόντισαν να καταστρέψουν σημαντικό μέρος του εξοπλισμού.

Σύμφωνα με δήλωση του στρατηγού Kenneth F. McKenzie Jr., επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, πριν την αναχώρηση ο στρατός κατέστρεψε οριστικά κάποια MRAP προκειμένου να μην πέσουν στα χέρια των Ταλιμπάν. Τέλος, συμπλήρωσε πως υπάρχουν στο Αφγανιστάν και κάποια αεροσκάφη, τα οποία δεν θα πετάξουν ποτέ ξανά, αφού κανένας δεν μπορεί να τα χειριστεί. Ακολουθεί ένα video από διαδικασία εκπαίδευσης οδήγησης στρατιωτικού Hummer στο Αφγανιστάν.

Πηγή: The Washington Post

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.