Το SUV των 225 PS με κατανάλωση από 1,4 λίτρα/100 χλμ. που δεν πληρώνει τέλη

Το υβριδικό SUV που καίει από 0 λίτρα/100 χλμ. αφού μπορεί να κινείται για δεκάδες χιλιόμετρα με ρεύμα και χωρίς να θυσιάζει την οδηγική απόλαυση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Έχοντας τη δυνατότητα να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά, η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Ford Kuga συνδυάζει τις επιδόσεις και την αυτονομία που προσφέρει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης του. Το Ford Kuga Plug-in Hybrid συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, έναν ηλεκτροκινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ-γεννήτρια, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με τη μέγιστη απόδοση του συστήματος να φτάνει στους 225 ίππους. Έτσι μπορεί να κινηθεί με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια για 56 χλμ. καίγοντας δηλαδή 0 λίτρα βενζίνης, ενώ κατά το πρότυπο WLTP, η μέση κατανάλωσή του είναι από 1,4 λίτρα/100 χλμ. με εκπομπές CO2 από 32 γρ./χλμ. Χαρακτηριστικό που προφανώς το έχει κάνει ιδιαιτέρως δημοφιλές και το έχει χρήσει best seller στην κατηγορία των PHEV αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, το συγκεκριμένο Ford Kuga δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, έχει απαλλαγή από εταιρικό φόρο και κυκλοφορεί ελεύθερα στον δακτύλιο.

Το Ford Kuga Plug-in Hybrid δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει πότε και πώς θα αξιοποιήσει την ενέργεια της μπαταρίας χρησιμοποιώντας τα προφίλ EV Auto, EV Now, EV Later και EV Charge. Όταν η μπαταρία φτάνει στο κατώτερο επίπεδο φόρτισης, το Kuga αυτόματα επιστρέφει στο πρόγραμμα EV Auto συμπληρώνοντας την ισχύ του βενζινοκινητήρα με υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα με χρήση της ανακτημένης ενέργειας για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Διαβάστε επίσης: Αναλυτική δοκιμή του Ford Kuga PHEV

Άλλες ελευθερίες που δίνει στον οδηγό του το μοντέλο της Ford γίνονται πραγματικότητα μέσω του μόντεμ FordPass Connect, το οποίο διατηρεί το PHEV Kuga και βοηθά στην καλύτερη διαχείρισή του μέσα από την εφαρμογή FordPass.

Η τελευταία διαθέτει μια σειρά λειτουργιών που λύνουν τα χέρια του οδηγού και έχουν ως εξής:

-Απομακρυσμένη πρόσβαση με Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα των θυρών
-Απομακρυσμένη Εκκίνηση, για μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, που επιτρέπει το ξεπάγωμα του παρμπρίζ ή τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό πριν την έναρξη ενός ταξιδιού
-Εντοπιστής Οχήματος, που βοηθά τους ιδιοκτήτες να εντοπίζουν το αυτοκίνητό τους σε χώρους στάθμευσης πολυσύχναστων εμπορικών κέντρων
-Απομακρυσμένος έλεγχος της κατάστασης του οχήματος, που περιλαμβάνει έλεγχο στάθμης καυσίμου, επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας, κατάσταση συναγερμού, πιέσεις ελαστικών, διάρκεια ζωής του λιπαντικού κ.ά.

Η εφαρμογή FordPass προσφέρει επίσης νέες δυνατότητες που αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος, όπως το Kuga προσφέροντας λειτουργίες όπως:

-Έλεγχο επιπέδου φόρτισης, για παρακολούθηση της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας και της ηλεκτρικής αυτονομίας.

-Εντοπιστής σταθμού φόρτισης, που βοηθά τους πελάτες να εντοπίζουν και στη συνέχεια να καθοδηγηθούν σε περισσότερες από 125.000 τοποθεσίες του Δικτύου Φόρτισης σε 21 χώρες. Το σύστημα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, όπως ο τύπος του σταθμού φόρτισης (δημόσιος ή με περιορισμένη πρόσβαση) αλλά και της πρίζας σε αυτούς.

-Λειτουργίες σχεδιασμένες να βοηθούν τους οδηγούς να αξιοποιούν στο μέγιστη βαθμό τη διαδικασία φόρτισης, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τις ώρες για την πραγματοποίησή της, ώστε να επωφελούνται από τα εκάστοτε τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και το επιθυμητό επίπεδο φόρτισης.

-Ιστορικό ταξιδιών και φόρτισης, που βοηθά τον οδηγό να παρακολουθεί και να έχει μια συνολική εικόνα από τη φόρτιση της μπαταρίας του οχήματος και τη χρήση καυσίμου, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας που έχει χρησιμοποιηθεί, της απόστασης που έχουν διανύσει αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρική ενέργειας, καθώς και τη συνολική δραστηριότητα του συστήματος ανάκτησης ενέργειας.

Για το τέλος να πούμε πως το νέο Ford Kuga Plug-in Hybrid δεν θυσιάζει στο ελάχιστο τους χώρους με πορτμπαγκάζ 706 λίτρων (!), ενώ ο βασικός του εξοπλισμός είναι πλουσιοπάροχος καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3’’, σύστημα πολυμέσων Sync 3 με 8 ιντσών οθόνη αφής και Navigation, ενσωματωμένο modem, κάμερα μπροστά και πίσω, Collision Mitigation και Active Park Assist.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.