Μετατρέποντας το Suzuki Jimny σε… αγροτικό

Υπάρχει πιο πρακτικό όχημα από ένα Suzuki Jimny με καρότσα; Μία εταιρεία στην Αγγλία κάνει τέτοιου είδους μετατροπές. Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί το Suzuki Jimny να «μπαίνει» σε περιπέτειες λόγω των ρύπων, αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι μπορείτε να το αποκτήσετε τόσο στη γνώριμη μορφή του, όσο και σε pick up. Και αυτό διότι μία εταιρεία αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την μεταμόρφωση του σε ένα όχημα με καρότσα που θα καλύψει κάθε επαγγελματική ανάγκη.

Διαβάστε επίσης το εκτενές αφιέρωμά μας στο Suzuki Jimny (+videos)

Πρόκειται για μία μικρή επιχείρηση που βρίσκεται στην Αγγλία και ειδικεύεται σε αυτού του είδους τις μετατροπές εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, η διαδικασία της μεταμόρφωσης σε αγροτικό είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη γενιά του Suzuki Jimny. Έτσι, η «Shropshire Quads» έχει ήδη στο βιογραφικό της πάνω από 50 κατασκευές. Βέβαια, πλέον ασχολείται όχι μόνο με μεταχειρισμένα Jimny, αλλά και με ολοκαίνουρια, τα οποία έρχονται κατευθείαν για μετατροπή.


Στην περίπτωση του νέο ιαπωνικού μοντέλου, στη φάση της μετατροπής δε γίνεται καμία επέμβαση στα μηχανικά μέρη. Βέβαια, για την αλλαγή του πίσω μέρους χρησιμοποιείται το ίδιο κιτ με αυτό του προηγούμενου μοντέλου. Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της Αυστρίας εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο και στο πίσω μέρος υπάρχει πτυσσόμενη πόρτα.

Η διαδικασία τοποθέτησης περιλαμβάνει κόψιμο του πίσω μέρους και συγκόλληση του κιτ μετατροπής. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η ένωση μεταξύ παλαιού και νέου μέρους καλύπτεται από ένα πλαστικοποιημένο περίβλημα. Έτσι, το Suzuki Jimny pick-up παίρνει αυτή την «εργοστασιακή» μορφή που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Άλλη μία δυνατότητα τροποποίησης σχετίζεται με την ανάρτηση, η οποία μπορεί να αυξήσει την απόσταση από το έδαφος κατά 2,5 εκατοστά. Η ανύψωση γίνεται με νέα ελατήρια, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τοποθέτηση εκτός δρόμου ελαστικών. Για τους πιο «απαιτητικούς» υπάρχει μετατροπή με αλλαγή μεγάλου μέρους της ανάρτησης. Σε αυτή την περίπτωση η ανύψωση του αμαξώματος αγγίζει τα 7,6 εκατοστά.

Το κόστος της μετατροπής, σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία, κυμαίνεται μεταξύ 6.500€ και 9.000€. Συνεπώς, μόνο φθηνή δε μπορεί να χαρακτηριστεί η απόκτηση ενός Suzuki Jimny pick-up. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.