Το συλλεκτικό Cupra Formentor VZ5 Taiga Grey στην παραγωγή

Η Cupra φέρνει ακόμη περισσότερη μοναδικότητα στο Formentor VZ5 καθώς ξεκινάει την παραγωγή της ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής "Taiga Grey".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra Formentor VZ5 Taiga Grey έναρξη παραγωγής 2022

Εξοπλισμένο με τον εμβληματικό 5κύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων, 390 ίππων και 480 Nm ροπής το Cupra Formentor VZ5 είναι για την ισπανική εταιρεία η απόλυτη έκφραση των επιδόσεων για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Η Cupra δίπλα στον κολυμβητή υπερ-αποστάσεων Σπύρο Χρυσικόπουλο

Η μοναδικότητα του Formentor VZ5 ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη της συλλεκτικής έκδοσης VZ5 Taiga Grey, η παραγωγή της οποίας ξεκίνησε. Η εν λόγω έκδοση θα διατίθεται στο μοναδικό χρώμα Taiga Grey, ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό και θα παραχθεί σε 999 μονάδες. Το εξωτερικό χρώμα συνδυάζεται με συγκεκριμένες επενδύσεις και χρώματα στην καμπίνας -σε Dinamica Black με ραφές στο χρώμα του χαλκού και καφέ δερμάτινα καθίσματα.

Κάθε CUPRA Formentor VZ5 Taiga Grey θα περιλαμβάνει τον αριθμό του οχήματος χαραγμένο με λέιζερ στο πάνελ της πόρτας, υπογραμμίζοντας την αποκλειστικότητα του αυτοκινήτου.

Τα φώτα Matrix LED, αποτελούν πλέον στάνταρ εξοπλισμό για το CUPRA Formentor VZ5, προσφέροντας πιο φωτεινό, πιο “έξυπνο” και εξαιρετικά αποδοτικό φωτισμό.
Σε συνδυασμό με την μπροστινή κάμερα του αυτοκινήτου, το σύστημα των Matrix LED μπορεί να ρυθμίσει δυναμικά την κατανομή της δέσμης του φωτός. Ο συνδυασμός των Matrix LED προβολέων και του αυτόματου φωτισμού καθιστά δυνατή την οδήγηση με αναμμένη τη μεγάλη σκάλα ανά πάσα στιγμή καθώς δε θαμπώνει τους άλλους οδηγούς.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το τελευταίο Cupra με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Η παραγωγή του Formentor VZ5 Taiga Grey έχει ήδη ξεκινήσει στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Martorell της Ισπανίας με τη συνολική παραγωγή του μοντέλου επιδόσεων της Cupra να φτάνει στις 7.000 μονάδες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.