Το τιμόνι… προαιρετικός εξοπλισμός εντός της 5ετίας!

Το τιμόνι, ένα αναπόσπαστο στοιχείο του αυτοκινήτου μέχρι σήμερα, αναμένεται να περάσει στη λίστα των προαιρετικών... αξεσουάρ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Merdedes τιμόνι αυτοματοποιημένη οδήγηση

Μοιάζει αδιανόητο, αλλά θα μπορούσε να γίνει πραγματικό συντομότερα από όσο πιστεύει ίσως ο μέσος οδηγός: το τιμόνι, τουλάχιστον στην παραδοσιακή του μορφή, μπορεί και να αποτελέσει προαιρετικό αξεσουάρ για τα αυτοκίνητα που θα πωλούνται στο κοινό, ακόμη και μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Διαβάστε επίσης – Κώστας Στεφανής: Ελέγχοντας το αυτοκίνητο με τη σκέψη (+videos)

Οι δηλώσεις έρχονται από τον Johann Jungwirth, πρώην στέλεχος των Volkswagen και Apple, ο οποίος τώρα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρους στην θυγατρική της Intel, Mobileye, που έχει την έδρα της στο Ισραήλ.


Η Mobileye, η οποία κατασκευάζει συστήματα αυτοματοποιημένης οδήγησης, έχει ήδη στα χέρια της άδεια από τη γερμανική κυβέρνηση, για να δοκιμάσει στο έδαφος της συστήματα επιπέδου 4, με τη Γερμανία να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο να επιτρέψει την εμπορική τους χρήση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Jungwirth στο Automotive News τα ρομποτικά ταξί αυτοματοποιημένης οδήγησης επιπέδου 4 αναμένεται να βγουν στους δρόμους κάποια στιγμή μεταξύ 2022 και 2025, με την εξάπλωση τους να γίνεται σταδιακά σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης – 5G: Η έκτη αίσθηση στις μετακινήσεις μας

Η αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 4, αναμένεται να αποτελεί μέρος του στάνταρ εξοπλισμού πολυτελών μοντέλων διαθέσιμων στο κοινό από το 2024, σύμφωνα με τον Jungwirth και έπειτα από αυτό και προαιρετικά σε χαμηλότερες κατηγορίες.

“Σε εκείνο το σημείο, ένα άτομο θα μπορεί να αποφασίσει αν θα αγοράσει ένα αυτοκίνητο με ή χωρίς τιμόνι”, μας λέει ο Jungwirth, ένα σενάριο που προς το παρόν μοιάζει ακόμη με επιστημονικής φαντασίας, αλλά θα γίνει πραγματικότητα, πιο σύντομα ίσως από όσο νομίζουμε.

Εσάς πώς σας φαίνεται αυτή η προοπτική; Θα αγοράζατε ένα αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.