Το Toyota GR Yaris στο… φυσικό του περιβάλλον (+video)

Το Toyota GR Yaris κατασκευάστηκε ώστε να είναι ικανό να κινηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σε τέτοιο περιβάλλον θα το δούμε στο video που ακολουθεί...

Βρείτε μας στο

Οι πρώτες εμφανίσεις του κορυφαίου Toyota GR Yaris έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο video που ακολουθεί θα το δείτε να κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς «εντός έδρας», στην πίστα Fuji Speedway.

Διαβάστε επίσης: Το supercar που εκθρόνισε το Toyota GR Yaris 

Τα πλάνα προέρχονται από εκδήλωση της Toyota με προσκεκλημένους δημοσιογράφους από την Ιαπωνία και έλαβε χώρα στην ιαπωνική πίστα μήκους 4,5 χιλιομέτρων. Το αυτοκίνητο βρισκόταν στην εργοστασιακή του κατάσταση και τα ελαστικά ήταν Michelin Pilot Sport 4S με διαστάσεις 225/40 ZR18.

Toyota GR Yaris: Άνοιξαν οι παραγγελίες! +Τιμή στην Ευρώπη

Υπενθυμίζουμε ότι η κορυφαία έκδοση του επιτυχημένου μοντέλου κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Motomachi της Ιαπωνίας, ενώ από εκεί θα βγαίνουν και τα επόμενα GR μοντέλα. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος τρικύλινδρος κινητήρας 1.618 κ.εκ. Αποδίδει 261 ίππους, «συνεργάζεται» με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και η κίνηση περνά στους τέσσερις τροχούς.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε μερικούς γύρους με το homologation μοντέλο που επιμελήθηκε η Toyota Gazoo Racing να κινείται σε… «track mode», ενώ αν θέλετε να δείτε πως κατασκευάζεται μπορείτε να πατήσετε εδώ.