Το Toyota RAV4 αναβαθμίζεται

Με αλλαγές στη συνδεσιμότητα και την επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητο αλλά και στον τομέα της ασφάλειας, η Toyota ανακοίνωσε την αναβάθμιση του SUV RAV4.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota RAV4 αναβάθμιση 2022

Σύμφωνα με την Toyota, οι αλλαγές αφορούν σε όλη τη γκάμα των υβριδικών και plug-in υβριδικών εκδόσεων του RAV4 και έχουν να κάνουν τόσο με νέο λογισμικό όσο και “hardware”.

Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί το ιαπωνικό “παιχνίδι” του Christian Von Koenigsegg

Έτσι μετά και από τις αλλαγές της ιαπωνικής εταιρείας το Toyota RAV4 αποκτά τελευταίο σύστημα πολυμέσων της εταιρείας το οποίο φέρει και μια νέα οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο στις 10,5 ίντσες.


Το στάνταρ σύστημα multmedia του RAV4 προσφέρει πλοήγηση που βασίζεται σε cloud με τις πληροφορίες που παρουσιάζει να ανανεώνονται διαρκώς, ενώ προσφέρει και live δεδομένα αναφορικά με τον κυκλοφοριακό φόρτο αλλά και διάφορα συμβάντα, όπως για παράδειγμα οδικά έργα.

Επίσης, το αναβαθμισμένο Toyota RAV4 προσφέρει και απομακρυσμένο έλεγχο, όπως για παράδειγμα το κλείσιμο των παραθύρων, των ασφαλειών και το κλείσιμο των φώτων, ενώ μπορεί να δώσει πρόσβαση σε κάποιο άτομο, στο εσωτερικό του SUV, χωρίς αυτό να έχει μαζί του κλειδί.

Διαβάστε επίσης: Η Ινώ μας συστήνει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Toyota!

Αναφορικά με την εργονομία και την επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητο, η Toyota αναφέρει και ένα νέο τρόπο παρουσίασης βασικών πληροφοριών στην οθόνη του οδηγού που επιτρέπει στον τελευταίο να βλέπει τα δεδομένα που χρειάζεται πιο γρήγορα και εύκολα.

Στα συστήματα ασφάλειας Toyota Safety Sense, έπειτα και από την αναβάθμιση, το SUV των Ιαπώνων εμπλουτίζει το ηλεκτρονικό του οπλοστάσιο υποβοήθησης του οδηγού με το Pre-Collision System (PCS) να κερδίζει υποστήριξη και στις διασταυρώσεις, ενώ πλέον υπάρχει και η υποβοήθηση έκτακτης ανάγκης στο τιμόνι, η οποία μπορεί για παράδειγμα να βοηθήσει τον οδηγό να αποφύγει έναν πεζό.

Τέλος, οι αναβαθμίσεις του Toyota RAV4 συνοδεύονται και από μια νέα επιλογή που έρχεται να προστεθεί στη χρωματική παλέτα του μοντέλου των Ιαπώνων, το λευκό μεταλλικό Platinum White Pearl.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.