Το βαν κόστους 59.000 ευρώ από το Υπουργείο Μεταφορών – Ποιος σύλλογος το απέκτησε

Ένα πλήρως προσβάσιμο βαν, με τροποποίηση του εσωτερικού μέρους, με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη των μετακινήσεων των μελών του Συλλόγου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Υπουργείο Μεταφορών

Παραδόθηκε στα γραφεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) ένα πλήρως προσβάσιμο βαν, με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη των μετακινήσεων των μελών για τις θεραπείες τους και τις ιατρικές τους πράξεις (φυσιοθεραπείες, διαγνωστικές εξετάσεις), σε συνέχεια της συνεργασίας του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Πρόεδρο του (ΠΑΣΠΑ) κ. Θανάση Βίγλα.

Δείτε επίσης: Απάτη με μεταχειρισμένα Toyota στην Αττική – Πως η συμμορία “έβγαλε” 45.600 ευρώ

Η αγορά και η τροποποίηση του εσωτερικού μέρους του οχήματος, συνολικού κόστους 59.000 ευρώ, ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να έχει μέγιστη χωρητικότητα τεσσάρων αναπηρικών αμαξιδίων και να κινείται εντός και εκτός του αστικού ιστού με απόλυτη ασφάλεια.


Με τέτοιες καλές πρακτικές αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά η συντονισμένη προσπάθεια της Κυβέρνησης και η αγαστή συνεργασία με Συλλόγους, Φορείς και Σωματεία του αναπηρικού κινήματος, λειτουργώντας προς όφελος των πολιτών με αναπηρία και των οικογενειών τους, για μία ισότιμη κοινωνία.

Η Κυβέρνηση, με συνεργασία και συνέπεια, επιδιώκει να δίνει λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα όπως αυτό της μετακίνησης των παραπληγικών συμπολιτών μας. Το αίτημα του Συλλόγου είχε γίνει δεκτό από τον κ. Σταϊκούρα, κατά τη θητεία του ως Υπουργός Οικονομικών, ενώ καθοριστικό ρόλο για την ευόδωση της προσπάθειας διαδραμάτισαν ο Γραμματέας για τα Άτομα με Αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Λολίτσας και η Αναπληρώτρια Γραμματέας κα. Έλσα Καραγεώργου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.