Το Volkswagen ID. Buzz στην αστική συγκοινωνία της Αστυπάλαιας

Tρία ηλεκτρικά Volkswagen ID. Buzz εντάχθηκαν στις υπηρεσίες shuttle service "Astybus" ως μέρος του οικοσυστήματος οικολογικής μετακίνησης "astyMOVE" της Αστυπάλαιας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Id. Buzz Αστυπάλαια 2022

Ειδικότερα τα τρία ολοκαίνουργια και αμιγώς ηλεκτρικά Volkswagen ID. Buzz παραδόθηκαν έπειτα από σχετική τελετή στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «K2» που αποτελεί το δημόσιο φορέα της υπηρεσίας “Astybus”, και την τοπική κοινωνία της Αστυπάλαιας.

Διαβάστε επίσης: VW ID.3: Στην Ελλάδα η νέα έκδοση Prime Pro S (+τιμή)

Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Αστυπάλαια – Έξυπνο και αειφόρο νησί”, που εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς με το συντονισμό και την υποστήριξη της Kosmocar, τη συνδρομή του ομίλου Volkswagen και την υποστήριξη του Δήμου Αστυπάλαιας.


Τα τρία νέα ηλεκτρικά Volkswagen θα είναι διαθέσιμα για χρήση από το κοινό για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εντάσσονται στις υπηρεσίες shuttle service “Astybus”. Οι εν λόγω υπηρεσίες αποτελούν μέρος του καινοτόμου οικοσυστήματος έξυπνης και οικολογικής μετακίνησης στην Αστυπάλαια, “astyMOVE”. Η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα αυτή υπηρεσία αστικής κατά παραγγελίας μετακίνησης θα είναι διαθέσιμη καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού να μετακινηθούν άνετα και εύκολα προς όλους τους δημοφιλείς προορισμούς.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Αστυπάλαια – Έξυπνο και αειφόρο νησί”, που βρίσκεται πλέον στο δεύτερο έτος υλοποίησής του, έχει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων μέσω του μετασχηματισμού της Αστυπάλαιας σε υπόδειγμα πράσινης κινητικότητας και κυκλικής οικονομίας, τόσο σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις όσο και στο σκέλος της παραγωγής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης: Νέο Volkswagen ID. Xtreme, το πιο ακραίο ID

Στον πυλώνα της έξυπνης κινητικότητας, ξεκίνησε εφέτος το καλοκαίρι επίσημα, με το συντονισμό της Kosmocar, η λειτουργία της υπηρεσίας vehicle sharing «astyGO» που σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες shuttle service “Astybus” ολοκληρώνουν το καινοτόμο οικοσύστημα έξυπνης και οικολογικής μετακίνησης στο νησί του Αιγαίου. Έτσι όλες οι ανάγκες μετακίνησης μπορούν να πραγματοποιηθούν με απλό τρόπο μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής «astyMOVE» ενσωματώνοντας όλες τις υπηρεσίες στο smartphone του επισκέπτη και του μόνιμου κατοίκου της Αστυπάλαιας.

Στο σύνολό τους, ήδη αυτό το καλοκαίρι κυκλοφορούν στην Αστυπάλαια περισσότερα από 50 ηλεκτρικά οχήματα, με τις ανάγκες φόρτισης να καλύπτονται τόσο από το δίκτυο δημόσιας φόρτισης (20 σημεία φόρτισης) αλλά και από ιδιωτικούς φορτιστές των επιχειρήσεων φιλοξενίας και ενοικίασης οχημάτων ενώ φυσικά και οι ιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν φορτιστές AC με επιδότηση μέσα από το πρόγραμμα “e-Astypalea”.

Το πρόγραμμα “Αστυπάλαια – Έξυπνο και Αειφόρο Νησί”, που από κοινού υλοποιούν η Ελληνική Δημοκρατία και o όμιλος Volkswagen, με την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Αστυπάλαιας, σκοπεύει να προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση του μετασχηματισμού ενός ολόκληρου συστήματος σε ένα σύστημα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον. Μέσα σε πέντε χρόνια, η Αστυπάλαια θα μετατραπεί σε ένα νησί με μεγάλο βαθμό βιώσιμης κινητικότητας και ενέργειας, με αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, έξυπνες υπηρεσίες κινητικότητας και ένα πράσινο υβριδικό σύστημα παραγωγής ενέργειας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.