Ποιο αυτοκίνητο βρέθηκε σε υψόμετρο 1.750 μέτρα στην Ελλάδα;

Έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η Volvo Car Hellas προκειμένου να προβάλει το Volvo XC40 και να αναδείξει την σκληροτράχηλη πλευρά του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η σουηδική μάρκα ανέβασε το σουηδικό μοντέλο στον Παρνασσό σε υψόμετρο 1.750 μέτρων και εκεί το αυτοκίνητο θα βρίσκεται μέχρι και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, αποτελώντας μία… σύγχρονη σειρήνα για όσους έχουν την τύχη να βρεθούν στο χιονοδρομικό κέντρο.

Το πολυτελές SUV θα βρίσκεται ακριβώς έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στα Kελάρια, σε περίοπτη θέση, με κεντρικό μήνυμα “εκεί που οι άλλοι δοκιμάζουν είναι το σπίτι μας”, υπογραμμίζοντας έτσι την σουηδική καταγωγή του.

Φυσικά, πολύτιμος αρωγός στην επιτυχημένη προσπάθεια του Volvo XC40 να ανέβει σε αυτό το ύψος στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και να σταθεί αγέρωχο σε τόσο δύσκολες συνθήκες, δεν ήταν άλλος από την τετρακίνησή του, η οποία συνδυάζεται με κινητήρες diesel D3 και D4 και με τον βενζινοκινητήρα T5. Μαζί και με την εμπειρία της σουηδικής μάρκας στην κίνηση σε συνθήκες χιονιού και πάγου έπαιξε το ρόλο της στην εξέλιξη και δημιουργία του αυτοκινήτου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr