Το βρετανικό SUV που πωλήθηκε στην Ελλάδα – Ισχύς 550 ίππων και πάνω από 200.000 ευρώ

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εξωτικά μοντέλα που ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο δίμηνο του έτους. Αξίζει την προσοχή μας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Bentley Bentayga

Με την δημοσίευση των ταξινομήσεων για το πρώτο δίμηνο, αναλύσαμε τους “πρωταθλητές” ανά κατηγορία. Αυτή τη φορά, θα δούμε κάτι πολύ πιο ξεχωριστό και… πιο συγκεκριμένα, ένα από τα πιο ακριβά SUV που ταξινομήθηκαν μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Bentley Bentayga, την μία και μοναδική που ταξινομήθηκε στην χώρα μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ, το βρετανικό SUV ταξινομήθηκε στην Αττική τον περασμένο Φεβρουάριο και εννοείται πως είναι το ένα και μοναδικό αντίτυπο που έφτασε στην Ελλάδα στο πρώτο δίμηνο. Η τιμή της Bentley Bentayga κυμαίνεται ανάλογα με την έκδοση κοντά στα 200.000 ευρώ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά και τα 250.000 ευρώ


Όσον αφορά τώρα στα μηχανικά της μέρη, η εντυπωσιακή Βρετανίδα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα βενζίνης με διάταξη V8 και χωρητικότητα 4,0 λτ. Η απόδοση αγγίζει τους 550 ίππους και η μέγιστη ροπή φτάνει τα 770 Nm. Αποτέλεσμα είναι τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 4,5 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 290 χλμ./ώρα.

Bentley Dynamic Ride
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά συστήματα της Bentley Bentayga είναι η σταθεροποίηση των πλευρικών κλίσεων του αμαξώματος. Το σύστημα Bentley Dynamic Ride διατηρεί την καμπίνα οριζόντια όταν το αυτοκίνητο στρίβει, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία για τους επιβάτες.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στο 2023 στην Ελλάδα ταξινομήθηκαν μόλις τέσσερις νέες Bentley, τρεις Bentley Flying Spur και μόλις μία Bentayga.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.