Το VW ID.4 σε νέα 4κίνητη έκδοση Pro 4MOTION

Η Volkswagen διευρύνει τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών της προτάσεων παρουσιάζοντας στο κοινό τη νέα 4κινητη έκδοση Pro 4MOTION του ID.4 με αυτονομία έως 517 χλμ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW ID.4 Pro 4MOTION 2022 νέα έκδοση

Η νέα 4κίνητη έκδοση Pro 4MOTION του ID.4 βασίζεται στο ID.4 Pro Performance με την συνδυαστική ισχύ από τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες να φτάνει στους 265 ίππους. Μέχρι τώρα μόνο η κορυφαία σπορ έκδοση ID.4 GTX 4MOTION ήταν διαθέσιμη με μετάδοση της ισχύος και στους τέσσερεις τροχούς με την Volkswagen να προσφέρει τώρα στο κοινό μια πιο προσιτή έκδοση σε σχέση με αυτή.

Διαβάστε επίσης: Αστυπάλαια-VW: Έναρξη παροχής υπηρεσιών κινητικότητας

Το νέο μοντέλο με τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ και την τετρακίνηση έχει αποκτήσει μεγαλύτερες δυνατότητες έλξης, αποτελώντας έτσι έναν αξιόπιστο σύντροφο για όσους θέλουν να σύρουν ένα μικρότερο μέσο ή ένα σκάφος. Χάρη στην ύπαρξη της τετρακίνησης, το μέγιστο φορτίο έλξης του ID.4 Pro 4MOTION είναι ανεβασμένο κατά 200 κιλά, φθάνοντας πλέον στα 1.400 κιλά για κλίση 8% (με φρένα), συγκρινόμενο με την κλασική έκδοση Pro Performance.

VW ID.4 Pro 4MOTION 2022 νέα έκδοση

Παράλληλα, οι 265 ίπποι από τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες επιταχύνουν το 4κίνητο ID.4 από στάση έως και τα 100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα. Η βασική κινητήρια μονάδα είναι ένας σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας μόνιμου μαγνήτη, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή εμπλοκή με τον πίσω άξονα. Η ισχύς που παράγει φθάνει τους 203 ίππους.

Διαβάστε επίσης – VW Touareg: Επετειακή έκδοση για τα 20 χρόνια παραγωγής

Το μοτέρ είναι τοποθετημένο σε παράλληλη διάταξη με έναν παλμικό μετασχηματιστή και ένα κιβώτιο μονής σχέσης. Στον εμπρός άξονα υπάρχει ένας ασύγχρονος ηλεκτροκινητήρας, ο οποίος εφοδιάζεται και αυτός με παλμικό μετασχηματιστή με την μέγιστη απόδοση του να φτάνει στους 109 ίππους. Τα ασύγχρονα ηλεκτρικά μοτέρ χαρακτηρίζονται από τους μικρούς χρόνους απόδοσης της ισχύος και τις χαμηλές απώλειες. Είναι έτσι ιδανικά για τον ρόλο μίας πρόσθετης ενισχυτικής μονάδας, η οποία μπορεί να ενεργοποιείται προσωρινά.

Το ID.4 Pro 4MOTION εφοδιάζεται με μία μπαταρία των 77 kWh (καθαρό) και έχει αυτονομία που φθάνει τα 517 χιλιόμετρα, με βάση το πρότυπο WLTP, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 χλμ./ώρα. Όπως και στα άλλα μοντέλα της οικογένειας ID.4, η μέγιστη δυνατότητα φόρτισης είναι τα 135 kW. Σε έναν φορτιστή, η υψηλής τάσης μπαταρία μπορεί να φθάσει από το 5% έως το 80% της ενεργειακής της χωρητικότητας σε 36 λεπτά, αποκτώντας σε αυτή την περίπτωση αυτονομία για επιπλέον 337 χιλιόμετρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.