Το VW ID. Buzz Cargo Διεθνές Van της Χρονιάς 2023

Τον τίτλο του Διεθνούς Van της Χρονιάς 2023 (International Van Of The Year 2023- IVOTY) απέσπασε το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Volkswagen ID. Buzz Cargo.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW ID. Buzz Cargo International Van Of The Year 2023

Το ηλεκτρικό VW ID. Buzz Cargo απέσπασε το υψηλού κύρους βραβείο με τον Jarlath Sweeney, πρόεδρο του International Van of the Year, να παραδίδει το τρόπαιο στον Carsten Intra, διευθύνοντα σύμβουλο της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα (Volkswagen Commercial Vehicles -VWCV).

Διαβάστε επίσης: Νέο Volkswagen ID. Xtreme, το πιο ακραίο ID

Η απονομή του βραβείου για το ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα της γερμανικής εταιρείας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Γερμανικής Ένωσης Αυτοκινητοβιομηχανίας (VDA) «Stars Of The Year», η οποία έλαβε μέρος στις 20 Σεπτεμβρίου.


Το ID. Buzz Cargo ήταν το μοντέλο που κατάφερε να ξεχωρίσει στην κατηγορία του και να λάβει το πολυπόθητο αυτό διεθνές βραβείο, πριν από την κυκλοφορία του στην αγορά.

ID. Buzz Cargo

Το επαγγελματικό van της Volkswagen έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για να κινείται με ηλεκτρική μπαταρία και θα προορίζεται για πελάτες που αποσκοπούν σε μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Διαβάστε επίσης – VW ID.3: Στην Ελλάδα η νέα έκδοση Prime Pro S (+τιμή)

Σχετικά με τη βράβευση του ID. Buzz Cargo ο Intra δήλωσε: “Έχουμε την τιμή και την υπερηφάνεια να παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο για το ID. Buzz Cargo. Ένα τεράστιο «Ευχαριστώ!» στην κριτική επιτροπή του IVOTY και σε όλους στη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα που συνέβαλαν στη δημιουργία του ID. Buzz Cargo, του καλύτερου van στην κατηγορία του.”

Ο πρόεδρος του IVOTY, Jarlath Sweeney, απένειμε το βραβείο εκ μέρους των 34 δημοσιογράφων επαγγελματικών οχημάτων από διάφορες χώρες που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του διεθνούς θεσμού και δήλωσε: “Δε συμβαίνει πολύ συχνά μια εντελώς νέα πρόταση για βαν να έρχεται και να τραβάει τόσο πολύ ενδιαφέρον από την αγορά. Συγχαρητήρια στην ομάδα ανάπτυξης της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού οχήματος.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.