Το υπερπολυτελές yacht της ιαπωνικής μάρκας αυτοκινήτων τα… σπάει! (+video)

Στη συνεχόμενη πρόκληση της να προσφέρει καινοτόμες εμπειρίες, μια ιαπωνική μάρκα παρουσίασε το πρώτο της πολυτελές γιοτ. Ας δούμε ποια είναι αυτή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Lexus πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου πολυτελούς γιοτ της, του Lexus LY 650, στο Boca Raton.

Το Lexus LY 650 δείχνει τη θέληση της ιαπωνικής μάρκας να προχωρήσει πέρα ​​από το αυτοκίνητο. Έχοντας ως βάση το πρωτότυπο Lexus Sport Yacht Concept που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2017, το LY 650 διαθέτει ιδιαίτερο στυλ. Το σχήμα του σκάφους και οι όμορφες καμπύλες γραμμές, κάνουν το Lexus των θαλασσών ξεχωριστό.

Η συνεργασία με το ιταλικό στούντιο σχεδιασμού γιοτ Nuvolari Lenard ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εμφάνιση του σκάφους αλλά και του εσωτερικού, το οποίο είναι η επιτομή της πολυτέλειας.

Η γάστρα του σκάφους συνδυάζει CFRP (ενισχυμένο με ίνες άνθρακα) και GFRP (πλαστικό ενισχυμένο με ίνες υάλου) και αναπτύχθηκε από κοινού με την Marquis Yachts LLC, ενώ είναι εξοπλισμένο με LY-Link, μια προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας μοιράζεται έγκαιρες πληροφορίες και παρέχει έλεγχο των διαφόρων λειτουργιών του γιοτ.

Το LY 650 κατασκευάζεται σε συνεργασία με τους τεχνίτες της Marquis Yachts στο Wisconsin των ΗΠΑ. Με την έναρξη της κατασκευής LY 650, η Marquis Yachts εφάρμοσε το διάσημο σύστημα παραγωγής της Toyota (Toyota Production System) στις παραγωγικές της διαδικασίες για να βελτιώσει την απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία της κατασκευής.

Δείτε στο video που ακολουθεί, το υπερπολυτελές σκάφος της ιαπωνικής μάρκας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr