Top Secret: Οι BMW Μ CSL που… δεν γνωρίζει κανείς (+video)

Κι όμως, οι BMW M CSL είναι περισσότερες απ' όσες νομίζουμε. Η βαυαρική εταιρεία προχώρησε στην αποκάλυψη μερικών μυστικών πρωτοτύπων της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M CSL

Στο άκουσμα των τριών γραμμάτων CSL, το μυαλό όλων μας είναι λογικό να πηγαίνει στην θρυλική BMW M3 CSL, ή στην ολοκαίνουρια BMW M4 CSL. Αυτή τη φορά, όμως, η βαυαρική εταιρεία μας συστήνει τον μυστικό κόσμο των BMW M CSL που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Πάμε να τις γνωρίσουμε!

BMW S54: Ωδή στον τελευταίο ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο της BMW M3 (+video)

Ξεκινάμε από την BMW M3 CSL V8 του 2003, το ένα και μοναδικό πρωτότυπο που σε αντίθεση με το αυτοκίνητο παραγωγής, εξοπλίζεται με ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα. Η κωδική του ονομασία είναι S65VB40, έχει χωρητικότητα 4,0 λτ. και αποδίδει 430 ίππους. Ουσιαστικά είναι ο κινητήρας που είδαμε στην επόμενη BMW M3 E90 με τον κωδικό S65B40 και τους 420 ίππους.


Ακολουθεί η πρωτότυπη BMW M5 E60 CSL, η οποία εξοπλιζόταν και πάλι με V10 (όπως το αυτοκίνητο παραγωγής). Έπειτα από υπερκυβισμό στα 5,5 λτ. και 5,7 λτ., η ισχύς έφτασε στους 630 ίππους και το περιστροφής ξεπέρασε τις 9.000 σ.α.λ. Βέβαια, υπήρξαν κι άλλες αλλαγές, όπως η μείωση του βάρους κατά 150 κιλά με τοποθέτηση οροφής από carbon (πρώτη φορά σε M5) και αφαίρεση των πίσω καθισμάτων. Επιπλέον, το σειριακό SMG αντικαταστάθηκε από DCT διπλού συμπλέκτη της Getrag.

Και η BMW M6 απέκτησε CSL έκδοση. Ήταν ένα πρωτότυπο στο οποίο οι μηχανικοί έδωσαν έμφαση στην αεροδυναμική, τοποθετώντας μία ενεργή πτέρυγα στο πίσω μέρος και ένα lip μπροστά. Επίσης εγκατέστησαν για πρώτη φορά σε M6 τους καθρέφτες με διπλά μπράτσα, απαραίτητο στοιχείο σε όλα τα σπορ μοντέλα της βαυαρικής εταιρείας σήμερα.

Προχωράμε μερικά χρόνια μπροστά φτάνοντας στο 2018 για να γνωρίσουμε το άγνωστο πρωτότυπο με το όνομα M2 CSL. Βασίστηκε στην M2 Competition, με την ισχύ να αγγίζει τους 450 ίππους και τη ροπή τα 550 Nm. Αξιοσημείωτα στοιχεία είναι η μείωση του βάρους, τα μπάκετ καθίσματα, τα carbon κεραμικά φρένα και η απουσία των πίσω καθισμάτων. Μπορεί να μην είδε το πράσινο φως της παραγωγής, κάτι τέτοιο όμως έγινε στην περίπτωσης της BMW M2 CS. Ακολουθεί το σχετικό video και, όπως θα δείτε, θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.