Τουρίστριες σφήνωσαν Nissan Juke σε στενό – Επιχείρηση 4,5 ωρών ο απεγκλωβισμός

Ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης... μέχρι τέλους. Δείτε πως το Nissan Juke κατέληξε ακινητοποιημένο σε κάποιο στενάκι της Ουαλίας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Juke

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε οδηγούς να ακολουθούν “τυφλά” το σύστημα πλοήγησης και όπως φαίνεται όχι και η τελευταία. Αυτή τη φορά, δύο Αμερικανές τουρίστριες θέλησαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες… μέχρι τελικής πτώσης και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας.

Δείτε επίσης: Οδηγός Alpina B3 Touring ακολούθησε το GPS… και ιδού το αποτέλεσμα

Το συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Tenby της Ουαλίας και ο απεγκλωβισμός του Nissan Juke διήρκεσε 4,5 ώρες. Όπως ανέφερε η οδηγός, ήθελαν να προσεγγίσουν συγκεκριμένη τοποθεσία και ο δρόμος συνεχώς στένευε. Επίσης, το ενοικιασμένο αυτοκίνητο είχε το τιμόνι στην αντίθετη πλευρά, από αυτήν που είχε συνηθίσει οδηγώντας στην χώρα της.


“Έπρεπε να ξηλώσουμε μέρος του πέτρινου τοίχου για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουμε το αυτοκίνητο κάνοντας την ελάχιστη δυνατή ζημιά. Η επιχείρηση ήταν δύσκολη γιατί η οδηγός ουσιαστικά κάρφωσε το αυτοκίνητο στο στενό πέρασμα”, ανέφερε άνθρωπος που βοήθησε στην επιχείρηση απομάκρυνσης του ιαπωνικού SUV από το σημείο.

Ακολουθεί σχετικό video το οποίο δημοσιεύθηκε στο twitter. Οι δε εικόνες του σφηνωμένου αυτοκινήτου… περιττό να αναφέρουμε ότι κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Πηγή: bbc.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.