Οδηγός Alpina B3 Touring ακολούθησε το GPS… και ιδού το αποτέλεσμα

Μπορεί να υπήρχαν πινακίδες που απαγόρευαν την διέλευση οχημάτων, αλλά ο 77χρονος δεν πτοήθηκε. Δείτε φωτογραφίες από την "πληγωμένη" Alpina B3 Touring!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alpina B3 Touring

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν οδηγό να ακολουθεί τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης και βρίσκεται τελικά σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Πριν από μερικούς μήνες είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα με “θύματα” μία παρέα Γερμανών τουριστών (πατήστε εδώ για περισσότερα). Αυτή τη φορά, σε παρόμοια κατάσταση βρέθηκε ο οδηγός μίας πανέμορφης Alpina B3 Touring.

Αλεξανδρούπολη: Οδηγός ακολούθησε το GPS και… ιδού το αποτέλεσμα!

Ο 77χρονος οδηγός ακολούθησε ένα μονοπάτι πεζοπορίας που βρίσκεται κάπου στην Αυστρία. Μπορεί να υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες που απαγόρευαν την διέλευση αυτοκινήτων, αλλά ο Γερμανός συνέχισε εμπιστευόμενος το GPS του. Τελικά, ο δρόμος έγινε τόσο στενός που δεν του επέτρεπε να συνεχίσει και εκεί κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.


Στο σημείο έφτασαν οι Αρχές, με τους άνδρες της πυροσβεστικής “Feuerwehr St. Gilgen” να βοηθούν τους επιβάτες να εγκαταλείψουν το όχημα με ασφάλεια. Η Alpina B3 Touring απομακρύνθηκε με προσοχή από το σημείο, αλλά δυστυχώς δεν έλειψαν οι εκδορές σε πλευρικές επιφάνειες του αμαξώματος.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους υπέβαλλαν σε έλεγχο αλκοτέστ τον οδηγό, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Ωστόσο, του βεβαιώθηκε παράβαση μιας και αγνόησε τις πινακίδες που απαγόρευαν την διέλευση οχημάτων από το σημείο.

Πηγή: alapjarat.hu

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.