Αλεξανδρούπολη: Οδηγός ακολούθησε το GPS και… ιδού το αποτέλεσμα!

Ευτυχώς, ο νεαρός απεγκλωβίστηκε και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Δείτε τι συνέβη το ξημέρωμα της περασμένης Κυριακής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
GPS

Ένα περίεργο συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή του Δέλτα Έβρου, κοντά στην Αλεξανδρούπολη, ξημέρωμα της περασμένης Κυριακής. Ο νεαρός οδηγός, αποφάσισε να πάει για κυνήγι, ακολούθησε το GPS και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Καλάβρυτα: Γερμανοί τουρίστες ακολούθησαν το GPS και ιδού το αποτέλεσμα

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας “evros-news.gr“, ο νεαρός ξεκίνησε για κυνήγι με το αυτοκίνητό του. Οι οδηγίες του GPS τον οδήγησαν σε ένα κανάλι, στο οποίο και παγιδεύτηκε. Χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο, ειδοποίησε τις Αρχές και σύντομα έφτασαν στο σημείο άνδρες της Αστυνομίας.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο και γερανός που απομάκρυνε από το σημείο το Hyundai Kona. Εμείς από την πλευρά μας, θα τονίσουμε για ακόμα μία φορά ότι σε άγνωστες διαδρομές που γίνονται όλο και πιο δύσβατες, ο οδηγός πρέπει να βρίσκει ασφαλές σημείο και να κάνει κατευθείαν αναστροφή.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε το GPS, διότι μπορεί να καταλήξουμε σε καταστάσεις σαν κι αυτή. Ευτυχώς το συμβάν έληξε χωρίς τραυματισμό του οδηγού και οι συνέπειες ήταν οι υλικές ζημιές που σίγουρα προκλήθηκαν στο Νοτιοκορεάτικο SUV.

Πηγή: evros-news.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.