Στο “σφυρί” μία από τις 300 Alpina B3 2.7 – Δείτε που έχει φτάσει η τιμή της

Μία σπάνια Alpina B3 2.7 με λίγα χιλιόμετρα δημοπρατείται αυτή την στιγμή και η κατάστασή της προμηνύει "εκτόξευση" τιμής. Αξίζει την προσοχή μας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alpina B3 2.7

Τα μοντέλα που φέρουν την υπογραφή της Alpina συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των συλλεκτών, ειδικά στις περιπτώσεις που η παραγωγή περιορίστηκε σε μερικές εκατοντάδες αντίτυπα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση της εικονιζόμενης Alpina B3 2.7.

Δείτε επίσης: Στο “σφυρί” πανέμορφη BMW M3 με χειροκίνητο σασμάν και σπάνιο χρώμα

Το συγκεκριμένο μοντέλο παράχθηκε σε μόλις 300 μονάδες και, όπως ήδη θα καταλάβατε, βασίζεται στην αγαπημένη BMW Σειρά 3 (E30) Coupe. Η μετατροπή της από τον βαυαρικό οίκο έγινε το μακρινό 1988 και μεταφέρθηκε από την Γερμανία στις Η.Π.Α. Μέχρι σήμερα, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο οδόμετρο αναγράφονται μόλις 88.000 χιλιόμετρα.


Είναι βαμμένη με το εργοστασιακό “Diamond Black Metallic”, ενώ πατάει σε ζάντες της Alpina μεγέθους 16 ιντσών. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που την διαφοροποιούν, όπως για παράδειγμα το εμπρός splitter κάτω από τον προφυλακτήρα, η διακριτική αεροτομή πίσω, η διπλή απόληξη της εξάτμισης και ασφαλώς τα γραφικά σε χρυσή απόχρωση, σήμα κατατεθέν των Alpina.

Ο εξοπλισμός είναι επίσης κάτι παραπάνω από πλήρης. Μεταξύ άλλων υπάρχει ηλεκτρική ηλιοροφή, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέφτες, πόμολο αλλαγής ταχυτήτων Alpina και κασετόφωνο της Blaupunkt. Στην καμπίνα υπάρχει και μία πινακίδα που αναγράφει BMW/Alpina B3 2.7 με σειριακό αριθμό 0260.

Όσο για τον κινητήρα, ο εξακύλινδρος σε σειρά M20 της BMW τροποποιήθηκε από την Alpina, με την χωρητικότητα να φτάνει τα 2,7 λίτρα και την ισχύ στους 204 ίππους. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου σασμάν πέντε σχέσεων τύπου Getrag. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία από το “Bring A Trailer”, η τιμή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις έχει διαμορφωθεί στα περίπου 40.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.