Στο “σφυρί” πανέμορφη BMW M3 με χειροκίνητο σασμάν και σπάνιο χρώμα

Πανέμορφο "Estoril Blue Metallic" και χειροκίνητο σασμάν είναι τα στοιχεία που κάνουν αυτή την BMW M3 τόσο ονειρική. Δείτε πόσο αναμένεται να κοστίσει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η συγκεκριμένη γενιά θα εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε το τέλειο “πακέτο”, αφού αυτή η BMW M3 e46 εξοπλίζεται με το σπάνιο χρώμα “Estoril Blue Metallic”, το οποίο εφαρμόστηκε σε λιγότερα από 200 αντίτυπα, αλλά και χειροκίνητο κιβώτιο, αντί για το “πολυφορεμένο” SMG.

H εικονιζόμενη BMW M3 βγήκε από το εργοστάσιο πριν από 20 χρόνια, εν έτει 2023, και πωλήθηκε στην Τενερίφη της Ισπανίας. Στη διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής της έχει διανύσει 51.350 χιλιόμετρα και πλέον βρίσκεται στη Γερμανία, συνοδευόμενη από πλήρες βιβλίο εργασιών συντήρησης. Όπως ήδη αναφέραμε, εξοπλίζεται με χειροκίνητο σασμάν έξι σχέσεων, ενώ το χρώμα είναι πανέμορφο και πολύ σπάνιο.

Κάτω από το καπό συναντάμε τον γνωστό, εξακύλινδρο BMW S54 με χωρητικότητα 3.246 κ.εκ. και απόδοση 343 ίππων. Όσο για τους τροχούς, είναι επίσης εργοστασιακοί με μέγεθος 19 ιντσών και φέρουν ελαστικά Michelin Pilot Sport 225/40 εμπρός και 255/35 πίσω. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως συνοδεύεται από την εργοστασιακή εργαλειοθήκη, κιτ φουσκώματος ελαστικών και προειδοποιητικό τρίγωνο.


Κλείνουμε με την επίσημη αγγελία, την οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του οίκου RM Sotheby’s πατώντας εδώ. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 60.000 έως 70.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.