Πόσο… smart ήταν το iQ της Toyota;

Πριν από μερικά χρόνια, η Toyota... ζήλεψε την επιτυχία του smart και είπε να δείξει το δικό της... iQ ετοιμάζοντας το αντίπαλο, τετράτροχο, δέος!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota iQ

Δέκα χρόνια μετά την παραγωγή του Smart και καθώς η αγορά του επιφύλαξε θερμή υποδοχή, ο ανταγωνισμός είχε ήδη βάλει τις μηχανές στο φουλ για να παράξει το αντίπαλο δέος, με την Toyota να λανσάρει το iQ στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2008.

Η ονομασία του μοντέλου δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς το iQ έρχεται ξεκάθαρα σε αντιδιαστολή με την αντίστοιχη ονομασία Smart, ανταγωνιζόμενα σε μονάδες ευφυΐας αλλά κυρίως πωλήσεων… Η Toyota πάντως υποστήριξε πως η ονομασία προέρχεται από τα αρκτικόλεξα των λέξεων Innovation και Quality (καινοτομία και ποιότητα).

Το μικρό δίπορτο αυτοκίνητο πόλης είχε μήκος 2,98 μέτρα και πλάτος 1,68 μέτρα ενώ ζύγιζε 860 κιλά. Στα χαρτιά ήταν τετραθέσιο και ιδανικά τριθέσιο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση πλέον των δύο επιβαινόντων θα πρέπει όλοι να είναι τουλάχιστον μικρόσωμοι ώστε να χωρέσουν. Το αυτοκίνητο, που στόχευε στις μικρές καταναλώσεις για τις εντός πόλης διαδρομές, ήταν διαθέσιμο σε τρεις επιλογές κινητήρων, τοποθετημένοι όλοι εγκάρσια. Είχε δύο τρικύλινδρους βενζίνης χωρητικότητας 1000 κ.εκ. και 1300 κ.εκ. και έναν τετρακύλινδρου diesel 1.400 κ.εκ., ενώ συνοδεύονταν τόσο από μηχανικά όσο και από αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων CVT.

Συνολικά το αυτοκίνητο έμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2015 και εν αντιθέσει με τις προβλέψεις, τις προσδοκίες, αλλά και τις συνήθειες της ιαπωνικής φίρμας, δεν σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, ειδικά σε σχέση με το smart, που ήταν και ο κύριος αντίπαλος του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.