Toyota: Ξεκίνησε η δημιουργία της δικής της πόλης! (+video)

Η Toyota ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η δημιουργία της δική της πόλης πρότυπο του μέλλοντος η οποία θα συγκεντρώνει όλες τις τεχνολογίες που έχει εξελίξει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πόλη toyota Woven City

Η Toyota Woven City ανακοινώθηκε από το ίδιο τον πρόεδρο και CEO των Ιαπώνων, Akio Toyoda στις αρχές του 2020, στην έκθεση CES του Las Vegas των Η.Π.Α. (διαβάστε περισσότερα εδώ). Τώρα οι Ιάπωνες μας πληροφορούν πως έλαβε μέρος και η τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου, η οποία στα ιαπωνικά (με λατινικούς χαρακτήρες όπως καταλαβαίνετε) ονομάζεται “Jichinsai”.

Η Toyota Woven City με την ολοκλήρωση της θα είναι μια κωμόπολη “εργαστήριο” 2.000 κατοίκων που θα καταλαμβάνει έκταση 708.200 τ.μ. Εκεί η Toyota θα έχει την ελευθερία να δοκιμάσει και να εξελίξει όλες τις τεχνολογίες της μαζί, όπως είναι η αυτόνομη κίνηση, τα ρομπότ, οι λύσεις στην προσωπική μετακίνηση, τα έξυπνα σπίτια αλλά και η τεχνητή νοημοσύνη, όλα αυτά σε πραγματικές συνθήκες.

Παρόντας στην τελετή ήταν φυσικά και ο ίδιος ο Toyoda, ενώ δεν έλειψαν και υψηλόβαθμα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το “παρών” έδωσε και ο James Kuffner, διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης θυγατρικής της ιαπωνικής εταιρίας Woven Planet.

“Το project “Woven City” ξεκινά επίσημα…Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους εκείνους που μας υποστήριξαν και συνεργάστηκαν για αυτό το project μέχρι σήμερα.”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Toyoda και πρόσθεσε πως σε συνεργασία με τους εταίρους του αναλαμβάνουν την πρόκληση να δημιουργήσουν ένα μέλλον όπου άνθρωποι με διαφορετικό background θα μπορούν να ζουν μαζί ευτυχισμένοι.

Το αγγλικό όνομα Woven που αποδίδεται ως υφαντό στα ελληνικά μόνο τυχαίο δεν είναι. Μια ιστορική αναφορά στους αργαλειούς της Toyota, από όπου και ξεκίνησε η ιαπωνική εταιρία, είναι εδώ εμφανής, ωστόσο το όνομα της πόλης αναφέρεται στο τρόπο που έχει δομηθεί η πόλη, στο πώς “πλέκονται” οι δρόμοι της αλλά και τα τεχνολογικά και μη “νήματα” που συνδέουν τον εικονικό με τον πραγματικό κόσμο της. Θα είναι με λίγα λόγια μια πλήρως δικτυωμένη και προηγμένη πόλη που θα έχει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την ολοκλήρωση της καθώς και το πώς η Toyota θα εφαρμόσει τα “ευρήματα” από αυτό το “εργαστήριο” σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Δείτε στιγμιότυπα από την ιαπωνική τελετή στο ακόλουθο video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr