Τροχαία Αττικής: Αυτή ήταν η No.1 παράβαση για τον Μάρτιο

Μέσα σε μόλις ένα μήνα βεβαιώθηκαν μόνο από την Τροχαία Αττικής 16.989 παραβάσεις. Ας δούμε ποια βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Στη δημοσίευση των στατιστικών στοιχείων σχετικά με θύματα και παραβάσεις που σημειώθηκαν τον Μάρτιο προχώρησε η Τροχαία Αττικής. Πάμε να δούμε ποια από τις σοβαρές παραβάσεις ήταν στη θέση No.1 τον μήνα που μας πέρασε.

Top 7: Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα όλων των εποχών! (+videos)

Ξεκινάμε με τα τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στην Αττική, τα οποία έφτασαν στα 457 τον Φεβρουάριο με συνολικά 535 παθόντες. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν 7 θανατηφόρα δυστυχήματα με 7 νεκρούς, 12 σοβαρά με 12 σοβαρά τραυματίες και 438 ελαφρά με 516 ελαφρά τραυματίες.


Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Τροχαία Αττικής βεβαιώθηκαν 16.989 παραβάσεις από τις οποίες 753 σε βαθμό πλημμελήματος. Στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι παραβάσεις ορίου ταχύτητας, οι οποίες έφτασαν τις 1.495.

Ενδεικτικά βεβαιώθηκαν:
-1.495 παραβάσεις ορίου ταχύτητας
-485 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-249 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 33 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος,
-213 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου,
-619 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους
-164 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και
-38 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς.

Σημειώνεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.