Τροχαία Αττικής: Με υπερβολική ταχύτητα 1 στα 7 αυτοκίνητα που ελέγχθηκαν

Έντονος προβληματισμός από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας. Ένα στα 7 αυτοκίνητα που ελέγχθηκαν στην παραλιακή... κινούταν με υπερβολική ταχύτητα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραλιακή

Αυξημένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της παραλιακής Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου το διάστημα 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2022. Έντονο προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι σε 497 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών που πραγματοποιήθηκαν, καταγράφηκαν συνολικά 72 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν 1 στα 7 αυτοκίνητα που ελέγχθηκαν κινούταν με υπερβολική ταχύτητα.

Τροχαίο Τέμπη: Αυτοκτόνησε ένας από τους μαθητές που είχαν διασωθεί

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, διενεργήθηκαν 497 τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 284 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:
-72 για υπερβολική ταχύτητα
-20 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος
-11 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
-14 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
-30 για μη χρήση κράνους
-4 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
-1 για επίδειξη ικανοτήτων
-8 για χρήση κινητού τηλεφώνου
-124 για λοιπές παραβάσεις

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 21 ζεύγη πινακίδων, 47 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και 74 άδειες ικανότητας οδήγησης. Η Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής τονίζει πως οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.