Τροχαία Αττικής: “Ξήλωσε” πινακίδες η ΕΛ.ΑΣ. σε Λιμανάκια, Λαιμό και Βάρκιζα

Τα ραντάρ της Τροχαίας Αττικής έγραψαν 150 και 160 χλμ./ώρα! Δείτε τον απολογισμό από την "σκούπα" της ΕΛ.ΑΣ. στην παραλιακή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ΕΛ.ΑΣ.

Εξόρμηση από την Τροχαία Αττικής πραγματοποιήθηκε στη περιοχή της παραλιακής (Παλαιό Αεροδρόμιο – Λαιμό Βουλιαγμένης – Δέλτα Βάρκιζας) τις βραδινές ώρες της 7 προς 8 Μαΐου 2022. Το αποτέλεσμα 430 τροχονομικών ελέγχων ήταν 147 παραβάσεις, ενώ αφαιρέθηκαν άδειες οδήγησης και πινακίδες.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που μπορείς να σταματήσεις στη Λ.Ε.Α. 

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της παραλιακής (Παλαιό Αεροδρόμιο – Λαιμό Βουλιαγμένης- Δέλτα Βάρκιζας), με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

 

Συνολικά διενεργήθηκαν 430 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 147 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα. Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:
98 για υπερβολική ταχύτητα
24 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος
11 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
5 για μη χρήση κράνους
4 για επικίνδυνους ελιγμούς
3 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
1 ανασφάλιστο όχημα
1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 5 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και 37 άδειες ικανότητας οδήγησης. Τέλος, ακινητοποιήθηκαν 13 οχήματα.

Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας και των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.