Τροχαία ατυχήματα Δεκεμβρίου 2020: Αχτίδα φωτός ελέω Covid-19

Σημαντική μείωση κατέγραψαν τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε όλη τη χώρα τον Δεκέμβριο του 2020 έναντι του ίδιου μήνα το 2019.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τροχαία ατυχήματα Δεκέμβριος 2020

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) προχώρησε στην ανακοίνωση των προσωρινών στοιχείων αναφορικά με τα οδικά τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε ολόκληρη την επικράτεια τον Δεκέμβριο, με τα νούμερα να δείχνουν σημαντική μείωση στους θανάτους αλλά και τους τραυματισμούς συμπολιτών μας σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Ειδικότερα τα τροχαία ατυχήματα του περασμένου Δεκεμβρίου μειώθηκαν σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ κατά 30,9% και “έπεσαν” στα 573 έναντι 829 τον Δεκέμβριο της προηγούμενης χρονιάς.

Διαβάστε επίσης – Οδική Ασφάλεια: Ο κανόνας της πρώτης φοράς

Από τα παθόντα πρόσωπα των τροχαίων ατυχημάτων, καταγράφηκαν 28 νεκροί, 27 βαριά τραυματίες και 614 ελαφρά τραυματίες, έναντι 51 νεκρών, 47 βαριά τραυματιών και 934 ελαφρά τραυματιών τον Δεκέμβριο του 2019, παρουσιάζοντας μείωση κατά 45,1% σε νεκρούς, κατά 42,6% σε βαριά τραυματίες και κατά 34,3% σε ελαφρά τραυματίες.

Οι “ειδικές” συνθήκες που ζούμε τους τελευταίους μήνες και τα αυστηρά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση στις μετακινήσεις των πολιτών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχουν παίξει εδώ τον δικό τους μεγάλο ρόλο σε αυτά τα στοιχεία, τα οποία παρουσιάζουν μεγάλη κάμψη σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019, όταν και η Covid-19 ήταν ακόμη σχεδόν άγνωστη στην Ελλάδα και φυσικά δεν υπήρχε περιορισμός στις μετακινήσεις.

Κατά περιφέρεια, η Αττική, βρίσκεται ξανά πρώτη σε συνολικό αριθμό τροχαίων συγκεντρώνοντας σε ποσοστό το 63,9%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Κεντρική Μακεδονία με 15,2% με τρίτη τη Στερεά Ελλάδα με 3,8% και τέταρτη τη Δυτική Ελλάδα με 3,3% (Δείτε αναλυτικά την πίτα στη gallery).

Δείτε επίσης: Video. Οι διαβάσεις πεζών που θα έκαναν ακόμη και Έλληνα οδηγό να σταματήσει

H Αττική συγκεντρώνει παράλληλα και το μεγαλύτερο ποσοστό των νεκρών με 39,3%, με την Κεντρική Μακεδονία να ακολουθεί με 14,7% και τη Θεσσαλία στην τρίτη θέση με 10,7%. Από την άλλη πιο αισιόδοξη μεριά, μηδενικό ποσοστό σε νεκρούς για τον Δεκέμβριο έχουμε για την Ήπειρο, τη Δ. Μακεδονία και το Β. Αιγαίο.

Σε σύνολο έτους για το 2020, τα προσωρινά στοιχεία δείχνουν μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά -15% σε σχέση με το 12μηνο του 2019, αλλά και μείωση νεκρών κατά 15,8%. Αξιοπρόσεκτη είναι επίσης η μείωση στους βαριά τραυματίες μεταξύ 2020 και 2019 με 487 έναντι 652 και μείωση που έφτασε στο 25,3%. Μείωση της τάξης του 18% είχαμε και για τους ελαφριά τραυματίες που έφτασαν το 2020 στους 10.130 έναντι 12.350 το 2019.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr