Τροχαία ατυχήματα: Μείωση και στα στοιχεία του Ιανουαρίου

Με τα περιοριστικά μέτρα κίνησης των πολιτών ελέω κορωνοϊού να βρίσκονται ακόμη σε ισχύ, μείωση παρουσιάζουν τα τροχαία ατυχήματα σε όλη τη χώρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τροχαία ατυχήματα E.E. 2021 Ελλάδα

Τα προσωρινά στοιχεία για τα οδικά τροχαία ατυχήματα του περασμένου Ιανουαρίου ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Για έναν ακόμη μήνα παρατηρείται μείωση στα ατυχήματα που συνέβησαν σε όλη την επικράτεια και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό συνανθρώπων μας σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020.

Ειδικότερα, τα τροχαία ατυχήματα παρουσίασαν συνολικά μείωση της τάξης του -26,7% με την καταγραφή να σταματά στα 584 έναντι 797 τον Ιανουάριο του 2020.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Οι οδηγοί βλέπουν τις μοτοσυκλέτες αλλά…

Συγκεκριμένα από τα παθόντα πρόσωπα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων, καταγράφηκαν 34 νεκροί, 30 βαριά τραυματίες και 621 ελαφρά τραυματίες, έναντι 50 νεκρών, 47 βαριά τραυματιών και 932 ελαφρά τραυματιών τον Ιανουάριο του 2020, παρουσιάζοντας μείωση 32,0% σε νεκρούς, 36,2% σε βαριά τραυματίες και 33,4% σε ελαφρά τραυματίες.

Σε επίπεδο περιφέρειας το μεγαλύτερο ποσοστό των εν λόγω ατυχημάτων εξακολουθεί να το συγκεντρώνει η Αττική με 64,4% με την Κεντρική Μακεδονία να ακολουθεί με 14,9% και τη Στερεά Ελλάδα, μαζί με την Πελοπόννησο, στην τρίτη θέση με 3,6% έκαστη. Στο 2,9% η Δυτική Ελλάδα για τις πρώτες πέντε περιφέρειες με το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων (βλ. σχετικό διάγραμμα και για τις υπόλοιπες).

Διαβάστε επίσης – Έρευνα: Οι οδηγοί ακριβότερων αυτοκινήτων δεν “προσέχουν” τους πεζούς

Η Αττική έχει επίσης και το μεγαλύτερο ποσοστό σε νεκρούς με 35,3%, με δεύτερη την Πελοπόννησο (!) με 14,1% και τρίτη την Κεντρική Μακεδονία με 11,8%. Ακολουθεί η Κρήτη στην τέταρτη θέση με 8,8% (μόλις 1,5% στο σύνολο των ατυχημάτων) με ίσο ποσοστό με την Θεσσαλία (1,7% επί του συνόλου).

Στους νεκρούς ανά 100.000 κατοίκους τα “πρωτεία” έχει η Πελοπόννησος, με σημαντική διαφορά από τα Ιόνια νησιά και την Κρήτη που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ στους βαριά τραυματίες ανά 100.000 κατοίκους, την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Νότιο Αιγαίο, με το Βόρειο Αιγαίο στη δεύτερη θέση και την Πελοπόννησο στην τρίτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr